BSOD?
:rolleyes:
Zdravim, prosim o diagnostiku problemu. Po spusteni pocitace, 5min behu, pri spustenem ICQ a FF, pri prohlizeni videa na Idnes.cz skocil BSOD.....viz obrazek. Hledal sem ale nejsem z toho moc moudrej. Nekdo nejaky napad?
Zadne zmeny HW ani SW neprobehly.
Diky
Zdravim, prosim o diagnostiku problemu. Po spusteni pocitace, 5min behu, pri spustenem ICQ a FF, pri prohlizeni videa na Idnes.cz skocil BSOD.....viz obrazek. Hledal sem ale nejsem z toho moc moudrej. Nekdo nejaky napad?
Zadne zmeny HW ani SW neprobehly.
Diky
Co zkusit pro začátek GOOGLE?;):rolleyes:
Rikal jsem ze jsem hledal, ale nejsem z toho moc moudrej. Pro zacatek, ani nevim v cem je chyba, jestli v aswsp.sys nebo v page_fault_in_nopaged_area
Presne ten odkaz co si poslal jsem taky koukal ale nenasel jsem tam zadne reseni.
Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?
Presne ten odkaz co si poslal jsem taky koukal ale nenasel jsem tam zadne reseni.
Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?
[quote=Georginek;367107]Rikal jsem ze jsem hledal, ale nejsem z toho moc moudrej. Pro zacatek, ani nevim v cem je chyba, jestli v aswsp.sys nebo v page_fault_in_nopaged_area
Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?[/quote]
aswSP.SYS (avast! self protection module/ALWIL Software)
page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.
Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?[/quote]
aswSP.SYS (avast! self protection module/ALWIL Software)
page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.
[quote=DrZelenka;367114]aswSP.SYS (avast! self protection module/ALWIL Software)
page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.[/quote]
Ramky sou OK. testoval sem je naposledy pred 14 dny. Jinak ta chyba tam skocila jen jednou. Takze pokud to tak zustane nic s tim asi delat nebudu. Stejne prechazim na Win7U. Xp uz me rozcilujou.
page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.[/quote]
Ramky sou OK. testoval sem je naposledy pred 14 dny. Jinak ta chyba tam skocila jen jednou. Takze pokud to tak zustane nic s tim asi delat nebudu. Stejne prechazim na Win7U. Xp uz me rozcilujou.
[quote=Georginek;367107]...Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?[/quote]
http://forum.avast.com/index.php?topic=36774.0 skús si to prečítať malo by to mať niečo spoločné s avastom je to prekladané google prekladačom tak to ber tak že to prekladal program;)
http://forum.avast.com/index.php?topic=36774.0 skús si to prečítať malo by to mať niečo spoločné s avastom je to prekladané google prekladačom tak to ber tak že to prekladal program;)
[quote=Kirk1;367120]http://forum.avast.com/index.php?topic=36774.0 skús si to prečítať malo by to mať niečo spoločné s avastom je to prekladané google prekladačom tak to ber tak že to prekladal program;)[/quote]
Jj, dekuji, ale uz jsem to celt predtim nez jsem napsal dotaz. Moc mi to teda nedalo :D
Jj, dekuji, ale uz jsem to celt predtim nez jsem napsal dotaz. Moc mi to teda nedalo :D