Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BSOD?

Georginek (2957)|11.4.2010 15:10
:rolleyes:
Zdravim, prosim o diagnostiku problemu. Po spusteni pocitace, 5min behu, pri spustenem ICQ a FF, pri prohlizeni videa na Idnes.cz skocil BSOD.....viz obrazek. Hledal sem ale nejsem z toho moc moudrej. Nekdo nejaky napad?

Zadne zmeny HW ani SW neprobehly.

Diky
1.JPG
Deee-aN (3834)|11.4.2010 15:37
Co zkusit pro začátek GOOGLE?;):rolleyes:
Georginek (2957)|11.4.2010 15:44
Rikal jsem ze jsem hledal, ale nejsem z toho moc moudrej. Pro zacatek, ani nevim v cem je chyba, jestli v aswsp.sys nebo v page_fault_in_nopaged_area

Presne ten odkaz co si poslal jsem taky koukal ale nenasel jsem tam zadne reseni.

Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?
DrZelenka (2491)|11.4.2010 15:58
[quote=Georginek;367107]Rikal jsem ze jsem hledal, ale nejsem z toho moc moudrej. Pro zacatek, ani nevim v cem je chyba, jestli v aswsp.sys nebo v page_fault_in_nopaged_area

Presne ten odkaz co si poslal jsem taky koukal ale nenasel jsem tam zadne reseni.

Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?[/quote]

aswSP.SYS (avast! self protection module/ALWIL Software)

page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.
Georginek (2957)|11.4.2010 16:05
[quote=DrZelenka;367114]aswSP.SYS (avast! self protection module/ALWIL Software)

page_fault_in_nopaged_area je tusim nejaka chyba s RAM. Zkus vyhodit toho avasta a na chvili tam dat neco jinyho, treba se to vyresi. Kdyz ne, tak goldmemory.[/quote]

Ramky sou OK. testoval sem je naposledy pred 14 dny. Jinak ta chyba tam skocila jen jednou. Takze pokud to tak zustane nic s tim asi delat nebudu. Stejne prechazim na Win7U. Xp uz me rozcilujou.
Kirk1 (850)|11.4.2010 16:05
[quote=Georginek;367107]...Neni to nahodou ten soubor soucasti Avastu?[/quote]
http://forum.avast.com/index.php?topic=36774.0 skús si to prečítať malo by to mať niečo spoločné s avastom je to prekladané google prekladačom tak to ber tak že to prekladal program;)
Georginek (2957)|11.4.2010 16:16
[quote=Kirk1;367120]http://forum.avast.com/index.php?topic=36774.0 skús si to prečítať malo by to mať niečo spoločné s avastom je to prekladané google prekladačom tak to ber tak že to prekladal program;)[/quote]

Jj, dekuji, ale uz jsem to celt predtim nez jsem napsal dotaz. Moc mi to teda nedalo :D