Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Just Cause 2 - spustím to ?

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Dobrý den , potřeboval bych poradit . Chtěl bych si koupit hru Just Cause 2 jenže mám obavu že tuhle hru bohužel nespustím . Můj PC :

    Typ CPU - DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
    RAM - 1GB
    Zákl. deska - MSI 945P Neo5 (MS-7236) 64bit
    Grafika - Sapphire Radeon X1650 Pro 256MB
    Zdroj - 400W Eurocase


    Byl bych rád kdyby jste psali odpovědi ve stylu ANO/NE případně důvod . Díky za rady , věřím že mi pomůžete . Nechci si ji kupovat zbytečně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Myslím že ne.

    btw.

    1) Od čeho jsou dema?
    2) Od čeho se uvádí minimální požadavky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Omlouvám se ,

    Minimální konfigurace:

    Operační systém: Windows Vista, Windows 7, XP nejsou podporovány
    Procesor: Dual-core Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz
    Operační paměť: 2GB RAM
    Harddisk: 10GB
    Grafická karta: DX10 kompatibilní karta s 256 MB paměti (Nvidia GeForce 8800 série/ ATI Radeon HD 2600 Pro)

    Optimální konfigurace:

    Operační systém: Windows Vista SP1, Windows 7
    Procesor: Intel Core 2 Duo 2,6 GHz, Dual-core Athlon 64 X2 4200
    Operační paměť: 3GB RAM
    Harddisk: 10GB
    Grafická karta: DX10 kompatibilní karta s 512 MB paměti (Nvidia GeForce GTS 250 série/ ATI Radeon HD 5750 série)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    pripadne http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

    no, kazdopadne je potreba DX10 karta, takze mas smulu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    pripadne http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

    no, kazdopadne je potreba DX10 karta, takze mas smulu
    týhle věci bych vůbec nevěřil
    u cpu to umí kalkulovat jen s frekvencí takže dost nových cpu vyhodnotí jako špatných
    poměrně zajímavý je údaj o 1,2gb videoram (mám 512mb)
    úplně nejvíc lol jsou ty doporučení:
    špatné cpu nový pc s core i3
    blbá grafika -> geforce g210
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    pripadne http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

    no, kazdopadne je potreba DX10 karta, takze mas smulu
    Musíš mi to prominout ale v těch kartách se moc nevyznám , ale pochopil jsem to tak že když ji nemám tak mi to nepůjde , mám alespoň malou šanci že by se to mohlo rozjet na ty nejmenší detaily nebo mám prostě smůlu ? Nemám-li DX10 tak mi to na 100% nepojede ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919
    Odpovídat lze po přihlášení