Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: LG GH22LS30 - nejde mi nahrat firmware

  1. #1

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    Ahoj,

    chci aktulizovat firmware u moji LG GH22LS30 ale kdyz ho stahnu tak se mi vubec nezpusti ... zkousel jsem jak verzi 1.03 tak novou verzi 2.0 a proste nic - ani v nouzaku

    stahuji odsud: http://www.lg.com/us/support/product...roduct-profile

    nevíte v cem muze byt zakopany pes? soucasny firmware je 1.02

    díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Co takhle zkusit napred flashnout na 1.03 a z toho pak na 2.0?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    to samý, aplikace se vubec nezpustí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Išiel si podľa návodu?

    1. If you haven't already, download the firmware file and extract the zip file.

    2. Connect the drive to the secondary IDE channel as a master drive with no other devices connected to that channel (Ignore if it's an SATA drive). Start Windows and verify it can recognize the drive.

    3. Close all other programs including: screen saver, and /or antivirus. Do not open any programs or start any system functions during the update as they can interfere with data transfer and damage the drive.

    4. Open the firmware program.

    5. Click the update button and do not touch or interfere with the drive while the firmware is being upgraded. IMPORTANT - DO NOT INTERFERE WITH THE DRIVE DURING THIS PROCESS. If an error occurs during the upgrade process, or the upgrade process is cancelled during this process, damage to the drive can occur.

    6. When the upgrade is complete the screen should say FIRMWARE UPDATE SUCCESSFUL. Re-boot your PC.


    Aký máš operačný systém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud máš Windows Vista/7, spouštíš update jako správce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Išiel si podľa návodu?
    ...
    Aký máš operačný systém?
    ...běžně jsem updatoval FW LGéček i s připojenou druhou mechanikou na kšandě. Nikdy s tím nebyl problem, pokud tam byla jiná značka.

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pokud máš Windows Vista/7, spouštíš update jako správce?
    To platí pro všechny OS od dob WinNT/W2K...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pokud máš Windows Vista/7, spouštíš update jako správce?
    To platí pro všechny OS od dob WinNT/W2K...
    Ohledně Visty/7 je problém spíše v UAC, které někdy korektně nerozpozná, že program potřebuje být spuštěn ke korektnímu běhu s právy správce, čili je to potřeba udělat ručně.

    U 2000/XP může tato situace nastat samozřejmě také, ale BFU zpravidla jedou pod účtem admina, takže se problém nevyskytne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    je to porad to samy

    vypl jsem UAC - davam spustit jako spravce a v navodu nic neni (mám SATA )

    mám W7 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Možná jde o nějakou nekompatibilitu HW (či OS). Přendal bych mechaniku do jiného PC (pokud máš možnost), a zkusil přeflashovat firmware tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak nahrat streamovane video (i se zvukem)?
    Od cuaron v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-09-2011, 10:46
  2. nejdou nahrát ani vymazat data na flashce
    Od lucka87 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 20:38
  3. Jak nahrat firmware do dwl 650+?
    Od vohary v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 02:09
  4. Jak nahrat do bluray ripu .mkv cesky dubing?
    Od tosmani v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2008, 15:57
  5. Software: Jak muzu nahrat film z dvd na hardisk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 15:47