Jumperfree
Ahoj, mám ramky 1066MHz, ale běží jen na 800MHz. Musím tedy manuáně změnit frekvenci v biosu. Problém je v tom, že v biosu nemám záložku jumperfree, ve kterém lze vše změnit. Nevíte, jak jí tam dostat? Mám desku Asus P5G41-M LX2. Díky moc.
Jestli to tedy chapu dobre tak v biosu > Advnced jsou polozky CPU config, Chipset, Onboard Devices config, USB config a PCIPnP?
Okno co je viz příloha se ti tedy nezobrazuje v Biosu. Je to tedy bez Jumper Free
Zkus nedjřív update Biosu
UpdateBios
Jak nato
Zkus nedjřív update Biosu
UpdateBios
Jak nato
[quote=wroutone;367859]Prosím, poraďte mi někdo. Já už nevím co s tím[/quote]
Máš k desce manuál? Je vůbec tato funkce tam popsaná? Googlil jsem a někde jsem se dočetl že "levnější" desky tuto funkci vůbec nemají. Měl jsi tam vůbec předtím?
Máš k desce manuál? Je vůbec tato funkce tam popsaná? Googlil jsem a někde jsem se dočetl že "levnější" desky tuto funkci vůbec nemají. Měl jsi tam vůbec předtím?
Já tu desku mám novou, takže nevím. To přece není možný, aby to deska nepodporovala ne? to mě štve teda.
Nebo existuje jiný způsob, jak zrychlit ramky mimo BIOS? Když přece ta deska podporuje 1066MHz, tak to musí jít nějak zprovoznit.