Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Zdroj pro tenhle pekáč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Nedá sa tomu veriť, ani orientačne ako vidíš... 16V inak - v biose vidieť pekne voltáž... aspoň v Idle... ale nemusíš sa báť, zdroj to je naozaj kvalitný. Aký že máš presne model enermaxa čo si kúpil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    Koupil sem tu verzi 425w Pro 82+
    Takže si s ničím nemám lámat hlavu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Nee tento zdroj je špičkový... nemusíš sa onič báť a ako hovorím, ak nevydáva ten ventilátor fakt nejaké prapodivné zvuky atď. tak sa nemáš čo báť a hlučnosť je v poriadku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    Dobrá dobrá, já jen že mám obvykle štěstí typu: Koupil sem si trpaslíka a on přes noc vyrostl

    No ale zpět k tématu: Mám zatěžovat větve rovnoměrně,nebo mu to bude jedno? Asi rovnoměrně,že? Rád bych jich tahal po skříni co nejmíň,aby nebránily proudění vzduchu...
    Naposledy upraveno uživatelem Haaantr: 22-04-2010 v 15:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Tommula
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    233

    u te tvoji sestavy bych se nebal to tahat jakkoliv, ten zdroj o tom poradne ani nebude vedet pokud nebudes mit na 2 molexech pres redukce 4 SATA hdd

    a s tim zdrojem, na kolik otacek ti bezi ventilator ve zdroji? podle monitoringu desky bys to mel zjistit pokud to mas zapojene me bezi standartne kolem 500ot +- v idle, a verim ze ani v burnu se to nejak drasticky nezvysuje a je porad krasne tichy.. a to je co rict , protoze mi prijde ze jsem poradny tichofil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Citace Původně odesláno od Tommula Zobrazit příspěvek
    ....me bezi standartne kolem 500ot +- v idle, a verim ze ani v burnu se to nejak drasticky nezvysuje a je porad krasne tichy..
    U mě v idle asi 550 rpm, v burnu cca 950, což už malinko slyším (taky sem tichofil ). Ihned po vypnutí zátěže je ale krásně vidět, jak zpomaluje a do minutky je zpátky třeba na těch 600 rpm = neslyšnej.

    Prostě super zdroj se super regulací fanu.... dobrá koupě
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    Um...asi sem pěkná lama,ale nikde sem nenašel,jak zjistit ty otáčky zdroje. Easy tune6 ukazuje sice něco jako Power Fan rpm, ale nevím co z toho zdroje napojit na ten konektor na desce aby to ukazovala otáčky zdroje...momentálně tam mam zapojenou Noctuu ze zadní strany
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Ze zdroje ti vede 2pin - klasika větrákovej. Tak ho napoj někam do desky. A jestli ti utility (speedfan, everest) dokážou přečíst otáčky z toho konektoru, na kterej to připojíš, tak budeš vědět, kolik ti točí zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    Tak jsem teď asi 15minut hledal ten 2pinovej konektor, říkal sem si,jakej sem slepec,že sem se ho nevšim,ale prostě tam není,nemůžu si pomoct

    Je tam klasika větev pro napájení desky, pak 4+4P pro CPU,1 větev s dvěmy 6+2P pro grafiky, 2 větve s molexama a jedním FDD a 2 větve na SATA, pokud se nepletu... no a tím to hasne

    Ledaže by se ho neobtěžovali dávat do té nové verze s označením II

    P.S. Ani v manuálu o něm není zmínka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Tak už to tam asi není.... nevím. Tak se podívej na stránky výrobce ne, mám pocit, že ho tam vidím
    http://www.enermax.com/home.php?fn=e...1&lv1=27&no=74
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 22-04-2010 v 18:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    No,tak jsem buď úplně slepej,nebo to tam není

    Ale řekl bych že ta druhá možnost,protože jsem na to teď zase koukal na husa do flašky a nikde nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Ze by to uz do tech novych 425w nedavaly a do 525w ano (tam je urcite, vcera jsem ho montoval do pc)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    30

    No ať se propadnu do Západního Německa,jestli tu někde je
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    U výrobce je fotka, kde je ten káblík vidět, ale je u toho 625W, takže to sledování má možná jen tenhle zdroj a slabší je nemaj....
    http://www.enermax.com/home.php?fn=e...1&lv1=27&no=74

    Nevím, proč to pořád prohlížíš, buď to tam je, nebo není. Šedo-černej káblík, kterej vede ze zdroje (nejspíš mimo opletení všech ostatních) a má na konci konektor, asi nepřehlídneš ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední