Máte někdo už stažený demo týhle hry?
Máte někdo už stažený demo týhle hry?
Ne protoze jeste nevyslo.![]()
Nevim teda jestli to neni nejakej klam, ale pres torrent uz sem ho nasel, ma 2,45GB, ale stahuje se to 1kB/s takze to nestahuju
jj je to BETA verze
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe
Single demo ktere ma vyjit az zitra... Leti mi to asi 2,3MB tak sosejte dokud to jde, zitra uz to bude asi pretizene vsude![]()
Je doufám, že to zase nebude chtít nějakou ultra-mega-giga-kilo-ochranu-číslo-internet....
Jste si jistí že to je demo Crysis ? Taky to může být bůhví co...
Naposledy upraveno uživatelem PersonalComputer: 27-10-2007 v 00:30
Mrkni na games.tiscali.cz tam uz o tom taky pisou...a uvadi stejny odkaz takze se neni ceho bat.
EDIT: Ten obrazek jsem tu proste musel dat- http://www.crysisdemo.com/
Mimochodem je to celkem fajnova rezbaBavi me to mnohem vic nez MP beta.
Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 27-10-2007 v 02:27
Já to zkoušel na Invexu. Je to jen vylepšenej Far Cry = super gamesááá![]()
No to by snad ani nebyl Pavel Boček aby se k nejakemu tematu nevyjadrilA klidne i ve 3 rano
/peace
Mimochodem v demu jsou i 2 pekne benchmarky takze doufam ze se tohle demo objevi v nasledujicich testech grafickych karetNejlepe uz v pondeli u 8800GT...
xx\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Benchmark_CPU.bat
a
xx\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Benchmark_GPU.bat
ncc...btw, ke všemu se nevyjadřuju jo
Hmmm, můj staronovej Radeon to asi moc neutáhne co (ačkoliv FC sem hrál na GF6200 TC na plný detaily). Jak je to s verzemi...? Moc sem o tom nečetl, tuším že to má být DX10 ale půjde i na DX9. Bude speciální verze pro x64...? Nebo nějakej x64 upgrade jako na FC...ale co, počkám si do ledna na slevy a koupím RV640/G92 či něco na té úrovni...
Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 27-10-2007 v 04:00
Co jsem tak cetl tak by prej byla tahle hra primarne delana jako DX10 a teprve pak se dodelalo DX9. Co je na tom pravdy nevim. A taky se vyvojari chvastali ze rozdil mezi DX10 a DX9 bude velky. No co jsem videl efekty v demu jako napr hned na zacatku to plizeni se noci v lese s baterkou tak to mi lezly oci z dulkuOpravdu nadhera...
Tjn, u trávy jak se vlní každý stéblo a každej lístek jinak...ale asi to bude dost maso na HW to uživit na plno bych tak řekl. Ale nakonec když člověk hraje tak si toho ani tak moc evšímá...ačkoliv (když to dáš na plno) pouze vědět o tom co máš pod rukama už dodá sebevědomí![]()