Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: PC potíže s ram a systém

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Ahoj tet mam novinku mezi Vistami nechce ladit s RAM 512 mb jelikož je to mín než by mělo tak je ještě pod hranicí 382.
    Furt mi vyskakují hlášky všelijaké pc jede perfekt ve Správci ůlohu je to asi pod 200 mb RAM ok to beru pak začli problémky zas hlášky + vypínání programů samo odsebe a po delší době další bonus zapnu co chci je to zaplý ale neukazuje tak na tvrdo vypnu dam zap a nenačítá nic kromě microsoft corperation del už nic jen myš a basta tak vipnu a dam opravu de potom a zkusim vypnout a musim znovu co stím je prosim vás?
    CPU jede na 100% po delší době když nehraju hry které moc nic moc se seknou ve vypínání.
    Promin te za pravopis!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Takze to napis jeste jednou. Hlavne PORADNE sestavu. Tady mas priklad, aby to bylo prehledny:

    • CPU: C2D E6750 @ 3,2Ghz + Zalman CNPS9500 AT
    • MB: Gigabyte EP43-UD3L
    • GK: Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB + AC Accelero S1
    • RAM: GEIL 800MHz CL4 4x1024MB
    • HDD: Samsung Spinpoint F1 HD642JJ
    • PSU: Seasonic SS-500HT 500W OEM
    • OS: Win Vista

    staci dat citaci a prepsat komponenty

    A pak popis problem. Pouzij radsi kratky vety, v pripade souveti aspon pouzij spojky a carky. Nebo to vysvetli rodicum a oni to napisou, aby se to dalo precist. Z toho co jsi napsal absolutne nechapu co chces.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Takže sestava SCALEO J na netu je ůplně jiné.

    Todle co sem vytáhl z everestu a ze systému.

    CPU: AMD Athlon (tm) 64 processor 3200+ 2.0 GHZ
    MB: Toto nebylo detekováno prosím zkontolujte. (Systém)
    GK: ATI Radeon 1150 po resetování je ATI Radeon express 200 series
    RAM: Fujitsu computer Siemens 627 mhz 512 mb
    HDD: Fujitsu computer Siemens 150 GB
    HDD 2: Fujitsu computer Siemens 40 GB
    HDD 3: Fujitsu computer Siemens 8 GB (Zálohování)
    PSU: Toto nebylo detekováno prosím zkontolujte.(Systém)
    OS: Windows Vista Home Basic 32 bit

    1 Problém teda ty vykřičníky a varování i když je normal režimu bez práce a statistika je u 219 mb ram a cpu 16% .
    Další problém vypínajse programi sami a když zapnu znovu tak se nenačtou a v správce ůloh to je ale nedá se ukončit.
    Pak teda vypínam pc a ono potom při načtení je černá obrazovka a myš nic jiného a museim teda dát opravu systému.

    A takle to de dokola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Pořád nechápu, o co ti jde . Nicméně, proskenováním na viry nic nezkazíš (viz sekce Download zde na fóru).

    //OT: k tvému podpisu - tu češtinu přestaň vynechávat. Bude se ti hodit, až se ti třeba jednou pokazí počítač...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No v každym případě mít 512MB na Visty je dost utrpení. Doporučuju dokoupt paměť, dongrade na XP (popř. trochu by i pomoh upgrade na 7, ale na tolik paměti jsou nejlepší XP)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Já vím ale taky sem pc upravil na console jelikož je to jen na adminovi a u vist tak jen jedna možnost dokoupit ale co ta černá obrazovka?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Potíže s GK
    Od Hok-tar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-02-2013, 10:59
  2. Potíže s PC
    Od ronalik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-10-2010, 14:48
  3. Potíže s grafikou
    Od dalin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 23:06
  4. LCD: Potíže s monitorem AOC
    Od mat367 v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 13:14
  5. Potíže s PC
    Od ghans-peter v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 14:05