noubuk
nerosvítí se mě kontrolky při zapojení zdroje
přestal mě pracovat noubuk.nerosvítí se žádná kontrolka při zapojení zdroje baterie je K O.
před tím ale pracoval na zdroj dobře .nevim kde hledat závadu.
název noubuku je MAXdata pro 660TModel4200
přestal mě pracovat noubuk.nerosvítí se žádná kontrolka při zapojení zdroje baterie je K O.
název noubuku je MAXdata pro 660TModel4200
[quote=standahalir;369700]nerosvítí se mě kontrolky při zapojení zdroje
název noubuku je MAXdata pro 660TModel4200[/quote]
rád bych věděl jestli je tam nápájen CMOS zvlášt nebo baterii velkou.
název noubuku je MAXdata pro 660TModel4200[/quote]
rád bych věděl jestli je tam nápájen CMOS zvlášt nebo baterii velkou.
[quote=standahalir;369721]rád bych věděl jestli je tam nápájen CMOS zvlášt nebo baterii velkou.[/quote]Máte asi namysli zálohu nastavení BIOSu? Ano tyto data jsou zalohovány vlastní baterii, která je uvnitř notebooku. http://www.laptopparts101.com/cmos-rtc-battery/
[quote=xmarek;369727]Máte asi namysli zálohu nastavení BIOSu? Ano tyto data jsou zalohovány vlastní baterii, která je uvnitř notebooku. http://www.laptopparts101.com/cmos-rtc-battery/[/quote]
je to tá závada kterou uvádím že se mě při zapojení adaptéru nerosvítí kontrolky.
je to tá závada kterou uvádím že se mě při zapojení adaptéru nerosvítí kontrolky.
[quote=standahalir;369735]je to tá závada kterou uvádím že se mě při zapojení adaptéru nerosvítí kontrolky.[/quote]
V pripade, ze by byla KO baterie, tak by se rozsvitily diody a notebook by po zapojeni do site fungoval (akorat by neustale hlasil 0% stav baterie a snazil by se nabijet).
Zde muze byt vice zavad - spatny zdroj, vyrvany konektor napajeni, nebo nejaka zavada na vnitrni casti ntb starajici se o napajeni.
V pripade, ze by byla KO baterie, tak by se rozsvitily diody a notebook by po zapojeni do site fungoval (akorat by neustale hlasil 0% stav baterie a snazil by se nabijet).
Zde muze byt vice zavad - spatny zdroj, vyrvany konektor napajeni, nebo nejaka zavada na vnitrni casti ntb starajici se o napajeni.
[quote=DrZelenka;369743]V pripade, ze by byla KO baterie, tak by se rozsvitily diody a notebook by po zapojeni do site fungoval (akorat by neustale hlasil 0% stav baterie a snazil by se nabijet).
Zde muze byt vice zavad - spatny zdroj, vyrvany konektor napajeni, nebo nejaka zavada na vnitrni casti ntb starajici se o napajeni.[/quote]
Já moc děkuji to je asi ta správná odpověď. zdroj jako takovej je dobrý takže jedině to je ten ntb
starající se napájení.
Zde muze byt vice zavad - spatny zdroj, vyrvany konektor napajeni, nebo nejaka zavada na vnitrni casti ntb starajici se o napajeni.[/quote]
Já moc děkuji to je asi ta správná odpověď. zdroj jako takovej je dobrý takže jedině to je ten ntb
starající se napájení.