Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: monitor "out of range" v 3D marku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Prosim o pomoc při spušteni testu 3dmark a při některych hrach mi to napíše ATENTION OUT OF RANGE NEVÍTE NĚKDO CO STÍM. Děkuji .

    //ice - upraven nazev na neco smysluplnyho
    Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 13-03-2007 v 14:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    napiš co máš za PC a za monitor! jinak ti tady asi nikdo nepomůže,...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    to by me taky zajimalo

    jinak me napadlo...

    start-spustit: dxdiag

    posledni zalozka - Prepsat

    Pokud je tam nastaveny nejaky cislo, tak tam nastav hodnotu vychozi.

    pak muzes mit montor, co nezvlada nejaky rozliseni nebo frekvenci...

    nebo muzes mit frekvence nastaveny nejakym programkem (treba powerstrip) mimo hodnoty co umi tvuj monitor... nebo to muze byt i v ovladacich

    Napred napis, co je to za monitor, rozliseni, rozliseni 3d marku a obnovovaci frekvence...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    napiš typ monitoru a pokud je to jen prochu možné, použij ovladač přesně pro tvůj monitor (namísto driveru Výchozí monitor/Monitor Plug and Play). Pak by mělo být vše v pořádku. -jinak to, co radí ostatní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Monitor mam AOC HT750 (tco03) rozlišení 1024x768 Počítač deska ASUS P5PL2 procesor intel core 2 E6400 2,13 GHz grafika GE FORCE 8800 GTS 2GB RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    O jakej 3dmark se jedná? Používáš nějaký prográmek k vynucení frekvencí monitoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Jedná se o 3dmark 06 a hru Mafie žadný prográmek nepoužívám,jen klasické ovladače grafické karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    No mohlo by to být způsobeno tím, že ten 3dmark si vynutí rozlišení 1280x1024 a jestli máš ve woknech nastavenou obnovovací frekvenci monitoru na 85 tak se z toho monitor sesype. Ten tvůj monitor papírově zvládá 1280 jen na 60hz. Zkontroluj to popř. to přepni na 60hz a pak ten 3dmark pusť znovu,...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 16:18
  2. Monitor na: Gainward GTS250 512MB DDR3 "Deep Green" 0827
    Od smrdis12345 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2010, 19:38
  3. Zapnu PC, třikrát pískne, monitor hlásí "No signal"
    Od Eso.Shamster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 22:52
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 11:52