Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: Male FPS s HD4870 V CS:S

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    moje sestava

    e8400
    HD4870
    4gb ram
    P5Q

    Na cs:s (source engine) by me mel stacit i mnohem horsi pocitac se stalima 100+ fps, me t nekdy pada i na 50 (a to hraju na min detaili 640x480, stejne to je i na vetsi)

    Vyzkousel jsem

    reformat (3x, win7/xp/vista)
    vypl jsem speed step
    vycistil jsem pc od prachu
    zkousel jsem nejnovejsi catalyst i ty starsi...

    Take jsem si vsiml jedne podivnosti, catalysty me namerujou 50 stupnu celsia s 35% vetrakem. Pamatuju si ze kdyz sem drive mel 50% vetraku tak me to slo do pohoody i na 80 takze myslim si ze nekde bude problem v grafarne ze nejde na plno

    Neaka rada?


    Take sem si vsiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Mas spravne nainstalovane aktualni ovladace? Co ostatni hry? Ta teplota muze byt zpusobena vycistenim od prachu Nejlepsi bude zmerit ji ve furmarku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Mas spravne nainstalovane aktualni ovladace? Co ostatni hry? Ta teplota muze byt zpusobena vycistenim od prachu Nejlepsi bude zmerit ji ve furmarku.
    Jo zkusim, v jinych hrach , konkretne sem zkousel jen Lineage 2, o proti memu rl kamosovi o trochu mensi fps a to i presto ze ma horsi pc. takze to je nejspise vusde. Ve futuremarku 2006 me to namerilo neco pres 12k bodu. Zkusim zmerit tu teplotu.
    Ovladace mam sparvne nainstalovane, instloval sem je xkrat a ten pc jsem formatoval jen kvuli fps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [°C] , Fan Speed [%] , GPU Load [%] , Fan Speed [RPM] , GPU Temp.(DISPIO) [°C] , GPU Temp.(MEMIO) [°C] , GPU Temp.(SHADERCORE) [°C] , VDDC Current [A] , VDDC Phase #1 Temperature [°C] , VDDC Phase #2 Temperature [°C] , VDDC Phase #3 Temperature [°C] , VDDC [V] ,

    2010-04-22 20:25:08 , 500.0 , 1100.0 , 53.0 , 35 , 0 , 2397 , 54.0 , 62.0 , 56.5 , 30.5 , 56.0 , 57.0 , 57.0 , 1.2625 ,

    2010-04-22 20:25:09 , 790.0 , 1100.0 , 53.0 , 35 , 0 , 2398 , 54.0 , 62.5 , 57.5 , 29.8 , 57.0 , 57.0 , 57.0 , 1.2625 ,

    2010-04-22 20:25:10 , 790.0 , 1100.0 , 53.0 , 35 , 0 , 2398 , 53.5 , 62.5 , 57.5 , 29.8 , 57.0 , 57.0 , 57.0 , 1.2625 ,

    2010-04-22 20:25:14 , 500.0 , 1100.0 , 54.0 , 35 , 0 , 2399 , 54.0 , 62.5 , 57.5 , 29.1 , 57.0 , 57.0 , 57.0 , 1.2625 ,

    2010-04-22 20:36:42 , 500.0 , 1100.0 , 55.0 , 35 , 0 , 2400 , 55.5 , 63.5 , 58.5 , 29.1 , 58.0 , 59.0 , 58.0 , 1.2625 ,


    gpuz pri hre, teplotz stale smesne male, snad jez toho neco poznat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    nemáš zapnutý VSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Heh, tak v tomhle se vyznat. Pokud jsem to dobre pochopil, tak vytizeni GPU je 0%, tudiz nepracuje. Zkus furmark/OCCT, jestli to nejak vytizi (u toho CPU-z ze senzoru priste screen, nebo udelej prehlednejsi tabulku ,dekuji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    nemáš zapnutý VSync?
    mam vyple to bylo skoro prvni kam jsem dival
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Heh, tak v tomhle se vyznat. Pokud jsem to dobre pochopil, tak vytizeni GPU je 0%, tudiz nepracuje. Zkus furmark/OCCT, jestli to nejak vytizi (u toho CPU-z ze senzoru priste screen, nebo udelej prehlednejsi tabulku ,dekuji)
    ok zkusim jeste
    Naposledy upraveno uživatelem rawkfist: 22-04-2010 v 21:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Máš poslední GPUz? V některých verzích jsem narazil na problémy. Taky mi ukazovalo 0% zátěž gpu. Zkus se mrknout pomocí AMD Overdrive. Snad ti to půjde spustit. To taky měří zatížení GPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    máš poslední gpuz? V některých verzích jsem narazil na problémy. Taky mi ukazovalo 0% zátěž gpu. Zkus se mrknout pomocí amd overdrive. Snad ti to půjde spustit. to taky měří zatížení gpu.
    ted jsem to vygooglil, nemel jsemt ma neco zaskrtle mam ted ty hodnoty

    17
    0
    0
    22
    0
    0
    21
    0
    0
    22
    0
    0
    0
    0
    0
    19
    0
    0
    27


    atd hodnoty porad male podle me
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Značka zdroje ? Bola vymenená nejaká kompoennta v poslednom čase ? Máš zapojený prid. napájací koenktro ku GK karte ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Značka zdroje ? Bola vymenená nejaká kompoennta v poslednom čase ? Máš zapojený prid. napájací koenktro ku GK karte ?
    znacka zdroje je epsilon 80PLUS 600W

    nebylo vymeneno nic, a drive byli fps v poradku (nvm jestli v poradku ale vse slo plynule)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Ted jsem zkusil oc cpu, jestli neni nahodou bottleneck (coz pochybuju ale vite co)
    presne podle tohoto videa (mam stejnou desku i cpu) a pri bootnuti do os auto reboot , coz nechapu kdyz mam noctua chladic, divne ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od rawkfist Zobrazit příspěvek
    Ted jsem zkusil oc cpu, jestli neni nahodou bottleneck (coz pochybuju ale vite co)
    presne podle tohoto videa (mam stejnou desku i cpu) a pri bootnuti do os auto reboot , coz nechapu kdyz mam noctua chladic, divne ne?
    Tvuj problem je, ze grafika vubec nepracuje! Tudiz OC nevyresi vubec nic, maximalne budes mit PC jeste nestabilni.

    Co ten OCCT (Test "GPU:OCCT")? Vytizilo to grafiku? (v programu GPU-Z -> zalozka sensors - GPU load a nech zaskrtle "Continue refreshing this screen while GPU-Z is in background"). Staci pustit ten test tak na 5 minut a pak posli screenshot toho GPU-Z (zadne sloupecky cisel atp)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. NAS: NAS nebo malé pc?
    Od m1ch3l v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2011, 21:24
  2. malé ujištění.....
    Od schurys v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 21:45
  3. Malé repro k PC
    Od MarkLukes1 v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-11-2009, 19:17
  4. CRYSIS a male FPS
    Od Itachi v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 23:08
  5. pecky pro male usi
    Od Cujo11 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-02-2007, 23:10