Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Sapphire HD 3870 Ultimate

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Zdravim, měl jsem doteď HD 2600 XT a jela bez problémů. Avšak jak jsem nahodil "novou", tzn. poděděnou, HD 3870 Ultimate, tak mi ve hře World of Warcraft začala házet čáry a jiné geometrické útvary jež jdou za pohybujícími se objekty, které jsou tvořeny okolními texturami a na původním počitači, kde byla, to nedělalo. Kdysi před 3 lety mi toto dělala karta 9600 Pro, která byla na tu dobu už celkem stará. Mam Windows XP Pro 32-bitové, DirectX 9.0c, základní deska je ASRock 4CoreDual-VSTA. Screeny pro dokresleni. Prosím o radu.



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Neprehriva se ta karta ? (jestli je to ta Ultimate s tim pasivem, tak je to dost pravdepodobne)

    Nebyla treba taktovana ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Neprehriva se ta karta ? (jestli je to ta Ultimate s tim pasivem, tak je to dost pravdepodobne)

    Nebyla treba taktovana ?
    Taktovaná nebyla, a o větším zahřívání vím, proto jsou na ni přidělány další 3 větráčky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Include Zobrazit příspěvek
    Taktovaná nebyla, a o větším zahřívání vím, proto jsou na ni přidělány další 3 větráčky
    A teploty jsou jake ?

    Jeste kdyztak napis co mas za zdroj ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Teplota je 60 stupňů a zdroj je 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    A Eurocase, nebo nejakej normalni ?

    V tom druhym PC predpokladam karta fungovala normalne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    U zdroje je důležitá i značka, ale tím to asi nebude. Máš tam aktuální ovladače? Mi WoW s HD3870 jede naprosto bez problémů. A ta teplota 60°C je při hraní? Protože když přepneš do Win a pak se podíváš na teplotu, GK je už o dost chladnější než při hraní (je potřeba měřit průběh).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Odinstalovat původní ovladače, vyčistit systém od jejich zbytků driver sweeperem, instalovat nové pro tuto kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Odinstalovat původní ovladače, vyčistit systém od jejich zbytků driver sweeperem, instalovat nové pro tuto kartu.
    Ovladače jsem zkoušel jak přibalené(starší), tak i nové z oficiálních stránek. Nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A Eurocase, nebo nejakej normalni ?

    V tom druhym PC predpokladam karta fungovala normalne ...
    Ano na původním počítači fachala normálně. A case můžu vyfotit, pokud chcete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Mě se toto podobné taky stávalo, aby bylo to tím že jsem měl nastavené moc vysoké rozlišení a všechny ty AA.


    tady je o tom i článek http://www.svethardware.cz/pretaktov...a-do-z/11923-5
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    Mě se toto podobné taky stávalo, aby bylo to tím že jsem měl nastavené moc vysoké rozlišení a všechny ty AA.
    Rozlišení jsem zkoušel měnit a pořád stejný výsledek. I detaily na minimum jsem měl.
    Naposledy upraveno uživatelem Include: 23-04-2010 v 14:11
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    A ten článek je dobrej. Dělá mi to podobný věci, ale na původním počítači to nedělalo, a že by se nějak poškodila si nemyslim.
    Naposledy upraveno uživatelem Include: 23-04-2010 v 14:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od Include Zobrazit příspěvek
    Case:


    Grafarna:
    Obrázky(fotky) nahraj přímo sem: Sroluj dolu a tam je spravovat přílohy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Všem děkuji za rady, problém je už vyřešen. Byl potřeba updatovat BIOS z P2.10 na P2.20, kde je uz tato karta podporována.
    Odpovídat lze po přihlášení