Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Načítání dat Catie v Pro Engieru

Zoidik (1405)|26.4.2010 09:56
Zdravím pánové. Mám takový malý problém a potřebuji s ním hnout do konce týdne. Pokud má někdo zkušenosti s konstrukčníma programy ProE a Catiie tak to uvítám.

Údajně, by ProE mělo umět načítat data ( modely ) z Catiie. Zajímalo by mě, jestli během tohoto načítání nejsou nějaké problémy, co se týče třeba načtení závitů, radiusů atd. Pokud někdo máte zkušenosti, tak prosím informujte. Odměna nemine.

Ještě doplním že ProE by měl mít patentovanou technologii pro asociativní výměnu dat s CADDS, CATIA V4, CATIA V5 a Unigraphics.

Jakékoliv zkušenosti jsou vítány.
Richmond (8084)|26.4.2010 16:13
[quote=Zoidik;370832]Ještě doplním že ProE by měl mít patentovanou technologii pro asociativní výměnu dat s CADDS, CATIA V4, CATIA V5 a Unigraphics.[/quote]
Tohle tusim plati pouze pro praci v siti na jednom projektu (je to dost nenazrany na traffic, prace na zhruba 4km modelu dopravniho pasu a 6ti lidi se obcas "kousla" na par vterin pri aktualizaci).

edit: Jinak pri natahovani modelu do UGS jsem nezanamenal zadne problemy (modely koupelen, sanitarni technika), maximalne spatne meritko - staci napred nastavit jednotky a potom teprv importovat model ;)
Zoidik (1405)|27.4.2010 07:14
Takže s radiuasama a závitama jsi problém neměl jestli Tě dobře chápu. I když u té sanitární techniky těch závitů moc asi nebude, ale radiusů, tam je asi plno. OK, díky zaa Tvé info.
Richmond (8084)|3.5.2010 15:00
Tak tak, u ty sanity je maximalne jeden-dva zavity (baterie apod.), u tech dopravniku trosku vic, viz. http://kesner.cz/
Zoidik (1405)|4.5.2010 07:49
Dělám ve jedné pobočce Škoda Holding a asi uvažují o nějaké přenositelnosti dat, unifikace a mezi těmato dvěma systémy v rámci Holdingu.