Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

lemplik_piratska vybava

lemplik (182)|26.4.2010 22:31
Zcela vlastní tvorba? ano

Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: ne
Brush: ne
Obrázek, fotografie nebo textura: ano
Tutorial: ne

Kolik času zabrala tvorba:
Pointa wallpaperu: pro mne je piratstvi spis tohle, nez soucasne stahovani z netu

Další komentář:
Pouzita nevlastni textura je textura stolu, ale je obsazena jako zakladni textura v programu co uzivam.
neni kompletni. Pribudou mince rozsypane u vacku, mec a piratsky klobouk. Taky bych jeste chtel dokreslit mapu, ale tam zatim nemam presnou predstavu. Uvitam jakekoli napady a komentare.

dekuji
piratskystul.jpg
Salamander (6177)|26.4.2010 23:32
mozna bys mohl pouzit neco ve stylu mapy z XKCD http://xkcd.com/256/ ... to by bylo stylove :) ale urcite by bylo tezke ziskat souhlas k pouziti ... i kdyz tezko rict :)
lemplik (182)|27.4.2010 08:39
[quote=Salamander;371033]mozna bys mohl pouzit neco ve stylu mapy z XKCD http://xkcd.com/256/ ... to by bylo stylove :) ale urcite by bylo tezke ziskat souhlas k pouziti ... i kdyz tezko rict :)[/quote]

hmm to by slo, jen jako ostrovy a more dam OSA, HADOPI, RIAA, vyznacim trasu a cil cesty bude warez island :-)
lemplik (182)|27.4.2010 20:52
tak jsem updatnul mapu a pridal mec. Jeste chybi mince a nejake drobnosti + drobne upravy.

diky Salamanderovi za tip na vzhled map
piratskystul2.jpg
marquiz (26)|27.4.2010 21:02
Vypadá to hodně reálně, nepoznal bych že to není fotka. Pěkné modely a přesvědčivé materiály. Teším se na hotovou práci.
P.S.: Jaký program používáš?
lemplik (182)|28.4.2010 07:24
[quote=marquiz;371256]Vypadá to hodně reálně, nepoznal bych že to není fotka. Pěkné modely a přesvědčivé materiály. Teším se na hotovou práci.
P.S.: Jaký program používáš?[/quote]

diky za komentar. Soft uzivam luxology modo (neni sice nejlevnejsi, ale proti mayi a maxu je levny a dela se s nim supr). Jinak ten mec neni nicmoc (cepel je jak z plastu a rukojet moc umela a rovna, ale jeste to opravim)
johny__g (6387)|28.4.2010 09:11
Pěkné, ta mapa mi trochu připomíná styl Gothicu (ne že by to bylo na závadu). Jen mě napadlo, místo dalekohledu by se mi tam víc líbil sextant/oktant (nebo odpichovátko), když už je naznačená ta cesta k ostrovu. Akorát by to asi bylo dost pracné, co? V 3D modelování se nevyznám, tak nemám moc představu kolik času to zabere ....
lemplik (182)|28.4.2010 12:48
[quote=johny__g;371306]Pěkné, ta mapa mi trochu připomíná styl Gothicu (ne že by to bylo na závadu). Jen mě napadlo, místo dalekohledu by se mi tam víc líbil sextant/oktant (nebo odpichovátko), když už je naznačená ta cesta k ostrovu. Akorát by to asi bylo dost pracné, co? V 3D modelování se nevyznám, tak nemám moc představu kolik času to zabere ....[/quote]

No sextant bude docela orisek - no co, alespon se pokusim (cas by byl, otazka je zda i schopnosti vzhledem k memu nicku :D )
dzandra (1368)|28.4.2010 13:10
NO kdyby jsi tam vrazil kompas ukazující na sever, kde je warez ostrov, by bylo taky dobré. První obraz se mi moc nelíbil, ale poslední verze je pěkná
mmachon (15)|28.4.2010 14:17
nejsem zastancem svetlych wallu, takze jsem to jen tak zkusil hodit do negativu a takovy wall uz bych na monitoru snesl

nicmene je to vcelku podarena prace
lemplik (182)|30.4.2010 17:00
tak jeste to nemam uplne hotove, ale uz to temer je. Chybi drobna oprava textury minci a mensi dodelky sextantu. prikladam tentokrat uz plne rozliseni.
chtel bych podekovat vsem za napady a nazory.
piratskystul3.jpg
jrx (1880)|30.4.2010 17:48
Neškodilo by trochu přidat na AO, ten měšec na mě působí dojmem, jako by tam byl vyříznutý z jiného obrázku :notsure Jinak pěkné :thumb