lemplik_piratska vybava
Zcela vlastní tvorba? ano
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: ne
Brush: ne
Obrázek, fotografie nebo textura: ano
Tutorial: ne
Kolik času zabrala tvorba:
Pointa wallpaperu: pro mne je piratstvi spis tohle, nez soucasne stahovani z netu
Další komentář:
Pouzita nevlastni textura je textura stolu, ale je obsazena jako zakladni textura v programu co uzivam.
neni kompletni. Pribudou mince rozsypane u vacku, mec a piratsky klobouk. Taky bych jeste chtel dokreslit mapu, ale tam zatim nemam presnou predstavu. Uvitam jakekoli napady a komentare.
dekuji
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: ne
Brush: ne
Obrázek, fotografie nebo textura: ano
Tutorial: ne
Kolik času zabrala tvorba:
Pointa wallpaperu: pro mne je piratstvi spis tohle, nez soucasne stahovani z netu
Další komentář:
Pouzita nevlastni textura je textura stolu, ale je obsazena jako zakladni textura v programu co uzivam.
neni kompletni. Pribudou mince rozsypane u vacku, mec a piratsky klobouk. Taky bych jeste chtel dokreslit mapu, ale tam zatim nemam presnou predstavu. Uvitam jakekoli napady a komentare.
dekuji
mozna bys mohl pouzit neco ve stylu mapy z XKCD http://xkcd.com/256/ ... to by bylo stylove :) ale urcite by bylo tezke ziskat souhlas k pouziti ... i kdyz tezko rict :)
[quote=Salamander;371033]mozna bys mohl pouzit neco ve stylu mapy z XKCD http://xkcd.com/256/ ... to by bylo stylove :) ale urcite by bylo tezke ziskat souhlas k pouziti ... i kdyz tezko rict :)[/quote]
hmm to by slo, jen jako ostrovy a more dam OSA, HADOPI, RIAA, vyznacim trasu a cil cesty bude warez island :-)
hmm to by slo, jen jako ostrovy a more dam OSA, HADOPI, RIAA, vyznacim trasu a cil cesty bude warez island :-)
tak jsem updatnul mapu a pridal mec. Jeste chybi mince a nejake drobnosti + drobne upravy.
diky Salamanderovi za tip na vzhled map
diky Salamanderovi za tip na vzhled map
Vypadá to hodně reálně, nepoznal bych že to není fotka. Pěkné modely a přesvědčivé materiály. Teším se na hotovou práci.
P.S.: Jaký program používáš?
P.S.: Jaký program používáš?
[quote=marquiz;371256]Vypadá to hodně reálně, nepoznal bych že to není fotka. Pěkné modely a přesvědčivé materiály. Teším se na hotovou práci.
P.S.: Jaký program používáš?[/quote]
diky za komentar. Soft uzivam luxology modo (neni sice nejlevnejsi, ale proti mayi a maxu je levny a dela se s nim supr). Jinak ten mec neni nicmoc (cepel je jak z plastu a rukojet moc umela a rovna, ale jeste to opravim)
P.S.: Jaký program používáš?[/quote]
diky za komentar. Soft uzivam luxology modo (neni sice nejlevnejsi, ale proti mayi a maxu je levny a dela se s nim supr). Jinak ten mec neni nicmoc (cepel je jak z plastu a rukojet moc umela a rovna, ale jeste to opravim)
Pěkné, ta mapa mi trochu připomíná styl Gothicu (ne že by to bylo na závadu). Jen mě napadlo, místo dalekohledu by se mi tam víc líbil sextant/oktant (nebo odpichovátko), když už je naznačená ta cesta k ostrovu. Akorát by to asi bylo dost pracné, co? V 3D modelování se nevyznám, tak nemám moc představu kolik času to zabere ....
[quote=johny__g;371306]Pěkné, ta mapa mi trochu připomíná styl Gothicu (ne že by to bylo na závadu). Jen mě napadlo, místo dalekohledu by se mi tam víc líbil sextant/oktant (nebo odpichovátko), když už je naznačená ta cesta k ostrovu. Akorát by to asi bylo dost pracné, co? V 3D modelování se nevyznám, tak nemám moc představu kolik času to zabere ....[/quote]
No sextant bude docela orisek - no co, alespon se pokusim (cas by byl, otazka je zda i schopnosti vzhledem k memu nicku :D )
No sextant bude docela orisek - no co, alespon se pokusim (cas by byl, otazka je zda i schopnosti vzhledem k memu nicku :D )
NO kdyby jsi tam vrazil kompas ukazující na sever, kde je warez ostrov, by bylo taky dobré. První obraz se mi moc nelíbil, ale poslední verze je pěkná
nejsem zastancem svetlych wallu, takze jsem to jen tak zkusil hodit do negativu a takovy wall uz bych na monitoru snesl
nicmene je to vcelku podarena prace
nicmene je to vcelku podarena prace