Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mx Revolution - JasnÁ Volba

lanny (1)|14.3.2007 09:33
Mám vedle na stole MX700 (měl jsem i další MX myši), kterou jsem používal ještě donedávna. Pořídil jsem si v aukci na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] za 1470,- novou MX REVOLUTION. Používám jí ve 2/3 k práci a 1/3 k hrám. Ohledně her praferuji Battlefield 2 a BF2142 ... je to naprosto perfektní HERNÍ myš - jak MX700 tak MX REVOLUTION. Používal jsem i prefesionální herní myš s měnitelným závažím, ale nesedla mi. Vše je pouze o zvyku. Hlášky typu ... na hry pouze herní myš pouze s ocáskem ..... bezdrátové myši - cihlou jezdit po stole apd. jsou liché. Naopak její váha je přednost, lépe se dotahují jemné tahy myší a tím je myš i přesnější - používám skleněnou podložku ICEMAT. Pokud z dlouhodobé zkušenosti mohu doporučit, tak s koupí (za rozumné peníze) neváhejte.
ICEBOSS (3435)|14.3.2007 13:04
tohle je presne priklad toho, ze kazdymu sedi neco jinyho :) Ja mam treba MX700 taky a pro me se s tim neda hrat ani Mechwarrior se 100 tunovou Daishinou :D
Masakari (28)|23.2.2008 17:49
[QUOTE=ICEBOSS;29820]tohle je presne priklad toho, ze kazdymu sedi neco jinyho :) Ja mam treba MX700 taky a pro me se s tim neda hrat ani Mechwarrior se 100 tunovou Daishinou :D[/QUOTE]
Ja hraju s MX R mechwarriora 3 i 4 a pohoda:) Jde to:) Ale nepovedlo se mi nastavit vsechyn klavesy. Jak na to?
Setik (23)|3.8.2008 16:03
osobne mam mx revolution a mx 510. revolution pouzivam hlavne ve woknech ale hraje se s ni taky pekne, ale musim rict, ze na starickou mx510 nema, aspon z meho hlediska