Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Grafické karty: Problém s Catalyst Control Centrum

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: Maca

    Znění dotazu:
    Zdravím,

    chtěl sem si zahrat hru GTA 4 Liberty City jenže ta mě nejede i když splnuji minimalni konfiguraci.Tak sem se docetl ze je treba auktualizovat ovladace na grafiku a physX.Proto sem si stahl Catalyst Control Centrum ve kterem se domnivam je vse potrebne.Tento program sem normalne nainstaloval jenze nejde spustit a vyskoci okno a netusim co muze byt spatne.

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    Windows Vista 32bit
    Ati Radeon HD 4670 a mam nainstalovane .net framework 3.5

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Tomu vůbec nerozumím. Píšeš že jsi ho nainstaloval, ale nejde spusti Co nejde spustit? Hra nebo ta aktualizace driverů? A hlavně jaké ti vyskočí to okno. Napiš i zbytek tvé sestavy.



  3. #3
    Neregistrovaný

    Hra nejde spustit protoze k tomu chyby asi nejaky ovladac a tak sem nainstaloval Catalyst Control Centrum a po jeho uspesne isnstalaci se program neda spustit a vyskoci http://img717.imageshack.us/i/60059125.jpg/ .Jde mne o to abych zprovoznil Catalyst Control Centrum kde si myslim ze je ten ovladac pro tu hru.

    Notebook:
    Windows Vista Home Premium SP2 32 bit
    4GB RAM , Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz ,Ati Radeon HD 4670

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    CCC je jen nadstavba driverů, jestli jsi instaloval jen tohle, tak máš pořád ten starý ovladač. Ten tvůj notebook má určitě nějakou značku, takže vlez na stránky výrobce a stáhni si poslední ovladač grafické karty. Ten starý odinstaluj, pomocí driver sweeperu odinstaluj (v nouzovém režimu) i zbytky starých ovladačů, restart a instaluj ten nový.
    Ještě dotaz - jiné hry ti jedou normálně?

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Máš ty správné ovladače pro Tvoji kartu? Zkusil bych přeinstalovat ovladače a pote restartovat PC. Tady je přímo forum ohledně Ati catalyst.

  6. #6
    Neregistrovaný

    Jine hry(CS 1.6,WoW,W3,COD6) jdou bez problemu,rek bych ze tu bude problem v tomte ze ta hra vyzaduje physx.Zkousel sem odinstalovat a znovu nainstalovat ovladace a taky moznost aktualizovat ovladace ale ne v nouzovem rezimu a ne pomoci jineho programu.

  7. #7
    Neregistrovaný

    Jen furt nechapu jednu vec a to co zpusobuje to ze se CCC proste ani nerozjede.



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Opravte mě, jestli se pletu, ale ATi a PhysX? Četl jsem o možnostech (relativně komplikovaných, nebo zahrnujících koupi druhé karty od nV), které to nějakým způsobem umožní, ale...
    BTW, hra ti musí běžet i bez HW podpory PhysX. Jen si tam tenhle efekt nebudeš moct zapnout. A, co si budeme povídat, až takový zázrak to zase není.
    Pokud jde o nefunkční CCC, udělej to nejjednodušší - reinstaluj :-)

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Stáhni a nainstaluj Net Framework, bez toho ti CCC nepojede.

    Pánové navíc zapomínají na CPU PissX, na který ty ovladače jsou potřeba

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    .....Net Framework.....
    to už ale napsal v prvním příspěvku, že je už má nainstalovaný 3.5

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    to už ale napsal v prvním příspěvku, že je už má nainstalovaný 3.5
    Aha, toho sem si nevšiml

    Stáhni celý balík tady a pak nám řekni, co se stalo http://game.amd.com/us-en/drivers_ca.../vista32-suite

  12. #12
    Neregistrovaný

    Smazal sem tu verzi CCC pomoci Revo Uninstaller,a kdyz dam instalaci novou vlastni instalaci tak se zde pise ze CCC a graficky ovladac ATI je již nainstalovan ale v pc nic neni aspon sem tam nic nenasel.



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak jsi asi ty ovladače neodinstaloval pořádně. Použij driver sweeper.

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Můžeš, prosím tě, napsat model NTB vč. výrobce?

  15. #15
    Neregistrovaný

    Pouzil sem driver sweeper ale po restartu byly ovladace automaticky nainstalovany zas.
    Jinak mam MSI GX 623X 034CZ

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nefunkční Catalyst control center
    Od Zpjevy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-05-2011, 17:50
  2. Problém s Catalyst Control center
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 13:29
  3. Radeony: Problém s Catalyst Control Centeru
    Od LANscape v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 18:04
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 16:26
  5. ATI Catalyst Control Center
    Od FAJN-TOM v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2008, 23:35