Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ovladač vypíná monitor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Kdo by mi dokázal poradit,přeinstaloval jsem PC 6x třemi různými Windows a v oper.systému to není,protože při naistalování ovladače grafické karty dojde vždy k vypnutí monitoru,ikdyž bedna jede dál bez zjevného problému,je to v BIOSu,nebo kde hledat chybu?Díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Napíš o akú zostavu sa jedná, takto Ti nikto neporadí. Takže akú máš MB, CPU, GK, a zdroj. A ešte, kedy približne to začalo robiť ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Takže akú máš MB, CPU, GK, a zdroj.
    No a možná taky co to je za monitor....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    zakladovka - MSI M-56-S
    procesor - Athlon 64X2 6400+
    grafika - MSI R4890 Cyclone 1GB
    zdroj - Seasonic 500W SS-500ET
    monitor - Acer al2216w (22")
    Začla blbnout grafika,po opravě v Alfacomp odskoušený u nich fungoval,doporučená přeinstalace Windows,to jsem udělal,a system naběhne po instalaci norvalně,ale po nainstalování ovladače grafiky,po restartu už nenaběhne obraz (okno s najíždícími Windows se zobrazí,ale plocha s uživateli už ne,a monitor se vypne)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jaké jsi instaloval ovladače? Poslední ze stránek AMD (doufám že správné pro tvůj OS) nebo ty z CD u grafiky? Nejlepší by bylo zkusit kartu v jiném PC, protože tohle opravdu vypadá jako by problém byl v ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Zkusil jsem original z CD od karty,pak jsem i stáhl ze stránek originál k OS a vysledek je stále stejný,v Alfe mi řekli,že na jejich OS to fungoje bez chybně,proto mi doporučili přeinstalaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Taky zkus přeinstalovat ovladač na monitor nebo ho nechat pouze na Plug&Play. Zkusit dát grafiku do jiného slotu nebo změnit frekvenci monitoru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Zrovna na tom pracuji,zkontroval jsem zapojení všeho v bedně i káblů a teď zkouším ovladač k monitoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Nevím co s tím bylo,ale po opětovném vypnutí monitoru jsem skusil za chodu vytáhnout konektor z case a nasadil jsem ho zpět a od té doby jsem restartoval několikrát PC a chyba je pryč,jede normálně i při zátěži,Díky všem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vypíná se PC u her
    Od edenhazard10chelsea v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-08-2014, 00:48
  2. Pc se vypina
    Od Trlololo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2012, 13:12
  3. LCD: Monitor LG se sám vypíná.
    Od Meelkor v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 17:20
  4. LCD se vypíná
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 22:05
  5. Vypíná se mi pc
    Od Kmanglogi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 18:18