Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s tv tunerem

sanko (3)|29.4.2010 22:09
Dobrý den mám značně veliký problém měl sem tv kartu leadtek ale začla hlásit chybné id a ovladače neseděli tak sem si objednal novou od gigabyte p5100. mám win xp home 32 bit ovladače na zvuk a všechno možné mám naistalovano ovladače i všechny programy k tv tuneru jsou naistalováné ale zaboha nemůžu nastavit zvuk. ať dám jakou koli možnost tak zvuk nejde mám desku gigabyte ep45-ds3l a když vyberu v nastaveni tv tuneru aby zvuk šel z realtek HD digital input tak se mi bud vypne obraz nebo se sekne celé pc, když zvolím možnost realtek hd audio input tak mi z repráku de pískot šumění a basy prostě hatla patla zvuk pak mám možnosti 713x bda analog audio capture ale s tím zvuk nejde dále realtek hd audio input (sound card) s tím zvuk taky nejde a poslední možnost je 713x bda analog capture (audio pin). není trochu divné že tam nikde neni na výber žádný output?
Scream CZE (125)|30.4.2010 07:00
nedostal jsi k tomu ještě kablík, který má na obou stranách 3,5 jack? u mojí jedné TV karty, aby šel zvuk tak ho musím mít zapojený do výstupu zvukové karty a do vstupu TV karty
sanko (3)|30.4.2010 07:15
nn dostal sem k tomu jen ovladac baterky kabel na ovladač a cd a v tv karte by stejne nebyl kam zapojit je jen výstup na kabel od anteny a na ten na dál ovladání
sanko (3)|30.4.2010 07:22
tak už sem to zprovoznil v jednom nastavení zvuku bylo vypnute audio u nějakého outputu