Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Monitor napíše není žádný signál

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    Při hraní her mi po nějaké době vypne monitor a napíše není žádný signál ale zvuk je slyšet.
    Grafika je Ati X1950 Pro.
    Když nehraju jede normálně.
    Žebra jsou čistá, ventilátor se točí. Zdroj 400W neznačkový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od Kedar183 Zobrazit příspěvek
    Při hraní her mi po nějaké době vypne monitor a napíše není žádný signál ale zvuk je slyšet.
    Grafika je Ati X1950 Pro.
    Když nehraju jede normálně.
    Žebra jsou čistá, ventilátor se točí. Zdroj 400W neznačkový.
    Co zbytek sestavy? Teploty jsou jake?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Co zbytek sestavy? Teploty jsou jake?
    Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)
    MSI 915P Combo-F (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Intel Grantsdale i915P
    2048 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
    Radeon X1950 Pro (256 MB)
    WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB, IDE)
    WDC WD5000AAKS-00V1A0 (465 GB, IDE)

    Základní deska 29 °C (84 °F)
    CPU 35 °C (95 °F)
    Grafický procesor (GPU) 42 °C (108 °F)
    GPU prostředí 35 °C (95 °F)
    GPU VRM 50 °C (122 °F)
    WDC WD1600JD-00HBB0 34 °C (93 °F)
    WDC WD5000AAKS-00V1A0 35 °C (95 °F)

    Napájecí napětí:
    Jádro CPU 1.34 V
    +3.3 V 3.01 V
    +5 V 4.92 V
    +12 V 11.86 V
    +5 V Standby 4.87 V
    VBAT Baterie 2.85 V
    GPU VRM 1.26 V
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    stáhni si něco na otestování grafiky

    třeba AtiTrayTools, pak klinout na jeho ikonu v liště pravým +>hardware->nastavení přetaktování->ukaž 3d render->hledat artefakty

    a k tomu sledování teploty (jen když ti jí ATT neukáže teplota je pod tlačítkem měř) třeba GPU-Z

    a nech to chvíli hledat a sleduj teplotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    stáhni si něco na otestování grafiky

    třeba AtiTrayTools, pak klinout na jeho ikonu v liště pravým +>hardware->nastavení přetaktování->ukaž 3d render->hledat artefakty

    a k tomu sledování teploty (jen když ti jí ATT neukáže teplota je pod tlačítkem měř) třeba GPU-Z

    a nech to chvíli hledat a sleduj teplotu
    Zapnul jsem AtiTryTools, klikl jsem na ukaž 3D Renderer a za 5 sekund není žadný signál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Kedar183 Zobrazit příspěvek
    Zapnul jsem AtiTryTools, klikl jsem na ukaž 3D Renderer a za 5 sekund není žadný signál.
    tak je s grafikou něco blbě

    ideálně jí zkusit v jiným pc

    BTW: kolik stupňů je v ATT před zapnutím 3Drenderu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    tak je s grafikou něco blbě

    ideálně jí zkusit v jiným pc

    BTW: kolik stupňů je v ATT před zapnutím 3Drenderu?
    před zapnutím 3Drenderu je tam 40°
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2014, 10:58
  2. Sapphire A9RX480 neukazuje žádný výstupní signál z grafické karty?!
    Od trodas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2013, 00:35
  3. LCD napíše NO SIGNAL ale PC hučí dál, nejde vypnout
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 00:20
  4. Monitor hlásí žadný signál
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2009, 14:10
  5. Monitor nedostává žádný signál?!
    Od kom72 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 16-07-2008, 19:51