Primární požadavky: vysoký výkon - Chcel by som, aby vydrzal co mozno najviac rokov ako pouzitelny, t.j. aby po 2 rokoch este zvladal nejake nove hry a pod...
Preferovaní výrobci: Asus HP Lenovo Toshiba
Další komentář: Dobry den. Hladam notebook do cca 700€. Prijoritami su - kvalita (osvedcena znacka, trvacnost), vysoky vykon = chcem, aby bol pouzitelny ako notebook na hranie sa este aspon 2 roky a potom aby som ho hned nemusel zaradit do stareho srotu, ale aby vydrzal co najdlhsi mozny cas ako vykonny a rychly notebook.
Procesor - uprednostnujem 2-jadrove Intel Core i3
RAM - 4GB 1066 MHz DDR3
HDD - 500GB
GK - ako som povedal, aby bola co najdlhsie vyuzitelna na nove hry (nemusia byt pri najvyssom rozliseni s najsuper detajlami). Momentalne v tych GK na notebooky nemam prehlad, ale nasiel som nejake ATI Radeon HD5165 1GB, HD5145 1GB, NVIDIA G310M 1024MB, 320M 1024MB, ATI HD5470 512MB. Mohli by ste mi prosim povedat, ako su na tom vykonovo?
vzhlad - neriesim, iba ak by 2 identicke NB mali rovnaky vykon, tak radsej vezmem biely
vydrz - ak by to bolo mozne, tak aspon 3,5-4 hodiny
display - 15,6"/17,3" sirokouhly... btw, aky velky je rozdiel medzi ich hmotnostou? Nasiel som od 2,6 do 3,6kg a neviem, ci je to az taka velka zataz na prenasanie...
- este nech ma aj numericku klavesnicu
Chcel by som sa spytat, ako je to so znackami? Ktore su dobre a ktore nie? Od mnohych zdrojov mam rozdielne informacie ale tie, co som zaciarkol, by mali byt dobre - Asus, HP, Lenovo, Toshiba.
Dakujem