Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

monitor s TV

ralen (95)|2.5.2010 15:36
Prosim o radu, scháním pro přítelkyni monitor minimámne 22 až 23. Měla přání aby měl i TV. Proto prosím o radu jakou značku, rozlišení atd.... (něco spolehlivého za rozumné peníze) cena okolo 6.000,-
Mychal-Wytek (100)|2.5.2010 22:55
23" SAMSUNG P2370HD - mám ten samej (nově) - 27'' a za sebe i za ostatní můžu říct, že je to ten nejlepší monitor ve své kategorii. Najdeš ho třeba zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... enjoy:)
ralen (95)|9.5.2010 16:52
Ten sammsung se mi líbí. tohle je asi podobný monitor, z prvu jsem o něm uvažoval co na nej říkate?[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

nevim ktery z nich vybrat porovná je někdo? mate osobní skušenost?
1 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
3 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
desktoper (36)|27.8.2010 13:00
znamy si koupil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

videl jsem ho v provozu a musim rict, ze bych si ho taky koupil. Cenove srovnatelny s tebou vybranymi modely, ma navic krome standartnich vstupnich signalu take PCMCIA slot / pro pripad uziti NB/ ma nizsi spotrebu energie, USB takze mas moznost vyuziti flash disku. Kontrast 5,000,000:1 taky neni k zahozeni. A kdybs ho nahodou chtel prenest z mista na misto tak je ve srovnani s jinymi modely az o 3 kila lehci.
Jandaskunk (2330)|1.9.2010 00:52
[quote=desktoper;398287]Kontrast 5,000,000:1 taky neni k zahozeni.[/quote]

To není kontrast, ale DYNAMICKÝ kontrast, který nemá s klasickým kontrastem nic společného. Tento (dynamický) kontrast je nepoužitelný a je to spíše marketingový trik.

EDIT: Jinak taháš mrtvoly....