![AMD: "Za nedostatek procesorů Ryzen 9800X3D může Intel, Arrow Lake je totiž příšerný" 61490/amd-ryzen-intel-core-50.webp](amd-za-nedostatek-procesoru-ryzen-9800x3d-muze-intel-arrow-lake-je-totiz-priserny/61490/img/amd-ryzen-intel-core-50.webp)
Vubec nevim jak to popsat :D
zdravim... mam takej zajímevej problemek :) z pro mne nepochopitelných důvodů mi najednou ve hrách (cs1.6, might and magic7, nfs:carbon...) začla nehorázně blbnout ovládání.. skusim to nějka blíž popsat... nepříklad se chci otočit pustím klávesu a postavička/auto vesele zatáčí dál a rotuje doblba a podobně... klávesnici sem kvuli tomu koupil novou a nepomohlo to :( a je mi divný že to dělá skoro u všeh her !! :( neví si s tim tady nekdo rady ? :)
obcas te takhle projevuji ruzne keylogy .. kdyz neco pises nejaky text nedela to nejake divne veci ? Treba nblbnou hacky carky a tak ? Jaky pouzivas firewall a antivir ?
mivam podobny problem jako autor threadu. v kazde hre se mi jakoby "zasekne" klavesa. u me je to zpusobene tim, kdyz mi napr. outlook ohlasi novy e-mail, pak se proste chvilku hra s outlookem hada cemu dat prednost, jestli minimalizovat hru a dela to tohle. to same pri jinych tray hlaskach.
Tohle se mi také jednou stalo. Udělal to nově instalovaný program, který měl nadefinované klávesové zkratky a spouštěl se při startu PC. Stačilo tento program vypnout a bylo to OK. :)
me takhle blbnul mechwarrior po nainstalovani DX9 na SP1 XPcka... Pohnul sem mysi a Mech pokracoval v pohybu dal :-D Vyresil jsem to instalaci XPcek s integrovanym SP2 :D
mno wooow tohle sou hustý stránky já sem čekal že mne s tim pošlete do pr**le a vono tohle :D moc díky za typy...virus by to snad bejt neměl.. používám NOD32 Antivirus a Firewall z SP2... reinst widlý je to poslední co bych udělal(poslední dobou to dělam až moc často :D ) v textových editorech mi to problemy nedělá ale já je moc nepoužívam takže 100% nevim... takže doufam že se mi to hádá s nějakym programem.. skusim všechno vypnout když budu hrát pak uvidim ...díky
zbezne bych prohlid i prohlizec udalosti co je v logu jestli tam jsou v aplikacich nejaky errory mohlo by ti to pomoct pri hledani zavady .
cawec.. tak sem skusil vypnout uplně všechno (miranda,antivir,antispy,firewall.. proste všechno) a žádná změna dokonce i net sem odpojil.
2Pas!k: jak se prosim te dostanu do toho prohlizece ?
2Pas!k: jak se prosim te dostanu do toho prohlizece ?
Klikni na plose pravym na tento pocitac a dej spravovat vyskoci ti okno spravce pocitace a tam je to prvni polozka rozkliknes to a mrkni hlavne do aplikaci a systemu .. zajimaj te samozrejme cervene vyznacene errory
díky... v aplikacích ani systemu nemam za včerejšek žádný chyby(včera mi to 100% dělalo) takže tam se asi nic nedozvim :(
No pokud jsi to ještě neudělal tak projeď pc antivirem, antiSpyware, adawarem a podobně. Nějaký keylogger by to mohl dělat.