Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: zapojeni PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    dobry den,s jednou veci mi urite neporadite protoze po precteni podobnych problemu jste nikomu nepomohli,spis vynadali (proste nejde zaptnout)



    tak aspon kdyby jste mi prosim rekli jestli tyhle soucastky spolu muzou zit
    moc dekuju

    Zakladni deska :MSI 848p neo-v

    CPU :Intel Pentium 4 3,00 Ghz /1M/800 , socket 478

    CPU chladic:CPU SCYTHE SCSK-1100 SHURIKEN ,478

    graficka karta :ATI Radeon Sapphire HD 2600XT ,slot AGP 8x

    pameti: 2x :AENEON 1gb,ddr1,400,cl 3,0 (ze stareho nefunkcniho pc)

    HDD :160GB HDD 7200/ATA100 WD1600AVBB (Rozhraní ATA)

    DVD-ROM : rozhrani ATA (ze stareho nefunkcniho pc)

    zdroj je myslim 450w

    pocitac je slozeny,no ale proste nejede
    jeste jednou dik za VSECHNY ODPOVEDI.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No zkus to zapojit jenom s jednou pamětí, podívej se jestli máš zapojené všechna napájení. Viděl bych to na nezapojené, nebo špatně zastrčené napájení 4pin pro cpu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,178

    Resetoval jsi BIOS ?
    Odpoj vše nepotřebné ke startu počítače (HDD, DVD mechaniku, rozšiřující karty, apod), nech osazen pouze CPU, graf. kartu a 1 modul RAM ve slotu DDR1 a zkus počítač zapnout. Pokud neuvidíš post, zkus modul RAM vyjmout. Absenci modulu RAM by měla základní deska signalizovat pípáním. To samé platí, jestliže vyjmeš místo modulů RAM grafickou kartu.
    Napiš přesné typové označen modulů RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    No zkus to zapojit jenom s jednou pamětí, podívej se jestli máš zapojené všechna napájení. Viděl bych to na nezapojené, nebo špatně zastrčené napájení 4pin pro cpu
    dik,zkusim,myslite ze by to mohlo byt nezapojenim takoveho ..neceho 6ti dratkoveho,co je z boku graficke? ale i to jsem zkousel..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1007300696.jpeg 
Zobrazení: 137 
Velikost: 39.7 KB 
ID: 16667  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Resetoval jsi BIOS ?
    Odpoj vše nepotřebné ke startu počítače (HDD, DVD mechaniku, rozšiřující karty, apod), nech osazen pouze CPU, graf. kartu a 1 modul RAM ve slotu DDR1 a zkus počítač zapnout. Pokud neuvidíš post, zkus modul RAM vyjmout. Absenci modulu RAM by měla základní deska signalizovat pípáním. To samé platí, jestliže vyjmeš místo modulů RAM grafickou kartu.
    Napiš přesné typové označen modulů RAM.
    neco mi rika ze to bude sddr ale netusim ,nikde jsem to nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,178

    Citace Původně odesláno od nevim123456
    dik,zkusim,myslite ze by to mohlo byt nezapojenim takoveho ..neceho 6ti dratkoveho,co je z boku graficke? ale i to jsem zkousel..
    Ano, tento konektor musí být zapojen, jedná se o přídavné napájení grafické karty.

    [SPOILER=Máš zapojeno i přídavné napájení procesoru ?][/SPOILER]

    Citace Původně odesláno od nevim123456
    neco mi rika ze to bude sddr ale netusim ,nikde jsem to nenasel
    Není na modulech RAM nalepen štítek s typovým označením ? Jsi si na 100 % jist, že jsou funkční, když jsou z nefunkčního PC ?
    Upřesni ještě typ a výrobce zdroje.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 04-05-2010 v 12:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ano, tento konektor musí být zapojen, jedná se o přídavné napájení grafické karty.

    [SPOILER=Máš zapojeno i přídavné napájení procesoru ?][/SPOILER]



    Není na modulech RAM nalepen štítek s typovým označením ? Jsi si na 100 % jist, že jsou funkční, když jsou z nefunkčního PC ?
    Upřesni ještě typ a výrobce zdroje.
    jestli se tom rozumi vetracek tak pridavne napajeni cpu mam,mam jen problem s tim ,aby se pc rozjel... to musi byt podle me bud zakladni deskou(jako ze nefunguje) nebo tema dratkama z bedny

    ted uz nemam cas pozdej to znovu rozeberu a zkuasim to vsechno znovu. zatim vam dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ano, tento konektor musí být zapojen, jedná se o přídavné napájení grafické karty.

    [SPOILER=Máš zapojeno i přídavné napájení procesoru ?][/SPOILER]



    Není na modulech RAM nalepen štítek s typovým označením ? Jsi si na 100 % jist, že jsou funkční, když jsou z nefunkčního PC ?
    Upřesni ještě typ a výrobce zdroje.
    zdroj :

    power :model:lc5450 v2.2
    ATX SWITCHING POWER SUPPLY
    VOLTAGE:230V
    CURRENT 5A
    FREQUENCY 50HZ
    + DRATKY


    NA RAMCE JE STITEK:
    1 : AENEOM
    1GB,DDR1,400,CL3,0 PC 3200U-30331
    ASSEMBLED IN TAIWAN
    AED760UD00-500B98Z B1K61053

    V PRAVO NAHORE ,V KOLECKU : PRESKRTNUTE PB

    NA CIPU JE
    TAKY NIC NENI

    AENEOM
    AED93T500 B
    DDR DBED
    0610
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    78

    OK, takze potrebujes odozvu z maticnej. Jednoducha ponmoc. Zapoj iba dosku. V doske maj CPU a 1 ks RAM, dalej IBA PC-SPEAKER. Prepojenim kontatkrov na pover SW by si mal zapnut dosku a pocuvat ci piskne, alebo ci aspon roztoci ventilatory (avsak neaky piip by mala zo seba vydavat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od nevim123456 Zobrazit příspěvek
    jestli se tom rozumi vetracek tak pridavne napajeni cpu mam,mam jen problem s tim ,aby se pc rozjel... to musi byt podle me bud zakladni deskou(jako ze nefunguje) nebo tema dratkama z bedny
    Ne, tím není myšlen větrák, ten nenapájí CPU. Je tím myšlen 4 pinový konektor, který se zapojí do JPW1, přesně podle obrázku od Kevina. Máš ho dokonce červeně označený. Čteš vůbec co ti tu lidi radí? To napájení grafiky jsi zapojil jak má být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od tomasjerry Zobrazit příspěvek
    OK, takze potrebujes odozvu z maticnej. Jednoducha ponmoc. Zapoj iba dosku. V doske maj CPU a 1 ks RAM, dalej IBA PC-SPEAKER. Prepojenim kontatkrov na pover SW by si mal zapnut dosku a pocuvat ci piskne, alebo ci aspon roztoci ventilatory (avsak neaky piip by mala zo seba vydavat).
    dakujem, jak sem to vytahl tak sem to jeste zkusil prepojit do bratrova pc ale nakonec kdyz jsem to vsechno vratil zpet,tak sem ho zapl a nic.... tak jsem to pripojil podle papirku co jsem si driv nakreslil ...mno a bylo to ze power atd. musi byt zapojene do power...atd. a neestacilo jen JPFD atd. mno uz bezi.... A FAKT MEL BYCH VIC cist OMLOUVAM SE ZA CAS. a velke vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zapojení hdd
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-01-2012, 19:50
  2. zapojení
    Od lukyss v sekci Sítě
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 29-05-2009, 18:40
  3. Zapojení fan 120
    Od aceri1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 12:09
  4. zapojeni 2 GK
    Od majcoš v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 23:38
  5. GeForce: SLI zapojení
    Od Lukinus v sekci Grafické karty
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 18:22