Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: The Sims 2 padá

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    Mam problem, mam novou grafadu a kdyz se hraje The Sims 2 tak po vetsi chvili hrani hra spadne a naskoci chybova hlaska: "V grafickém adaptéru na tomto počítači se vyskytla vnitřní chyba. Zkontaktujte, prosím, výrobce vašeho grafického adaptéru pro technickou podporu. Aplikace bude nyní ukončena." Zkoušel sem si stáhnout novější ovladače z netu ale problém trvá. Mám Leadtek WinFast A7600GT 256MB. poraďte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Máš zapojené přídavné napájení?
    Jaký máš zdroj?

    Je to jediný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    jo napájení sem tam dal, Zdroj 500W Q-Tec. A Singles 2 se nechce naloudovat. Víc her sem ještě nezkoušel. No ale ten zdroj je takovej divnej, nekda slysim jak se prestavaj tocit vetraky, jednou dokonce úplně vypadlo napětí +12V asi na 3 vteřiny...
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 15-03-2007 v 16:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od tonda pařmen
    jo napájení sem tam dal, Zdroj 500W Q-Tec. A Singles 2 se nechce naloudovat. Víc her sem ještě nezkoušel. No ale ten zdroj je takovej divnej, nekda slysim jak se prestavaj tocit vetraky, jednou dokonce úplně vypadlo napětí +12V asi na 3 vteřiny...
    tak asi nebude nic jednoduššího než zkusit jiný zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    Ale s minulou grafadou ATI 9600XT to šlo dobře, ale ta neměla napájení... Teď sem hrál 2hodiny FarCry, NFS Carbon a NFS Most Wanted a nespadlo to
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 15-03-2007 v 21:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od tonda pařmen
    jo napájení sem tam dal, Zdroj 500W Q-Tec. A Singles 2 se nechce naloudovat. Víc her sem ještě nezkoušel. No ale ten zdroj je takovej divnej, nekda slysim jak se prestavaj tocit vetraky, jednou dokonce úplně vypadlo napětí +12V asi na 3 vteřiny...
    Tak to by som ďalej neriskoval a zháňal nový zdroj, minimálne vyskúšal nejaký požičaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    tu hru mas original ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    no je to se vsema datadiskama a 2 sou piratsky a ostatni origoš, ale s minulou grafadou to šlo bezproblemově (ATI 9600XT). Hazi to tuhle chybu: Najednou se vypne monitor a zapne se az CTRL + ALT + DELETE a dam spravce uloh a je tam okno s tou chybou jak sem psal driv
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Padá zdroj
    Od Jerome82 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 11:53
  2. Nové pc- pádá :(
    Od miksak1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-08-2009, 16:29
  3. The Sims 3 - Technicka stranka hry
    Od Kačaba v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-07-2009, 17:04
  4. icq padá
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 13:11