Cutsceny a asynchroní zvuk
Zdravím, omlouvám se jestli tu už podobné téma je, ale já ho nenašel.
Mám už delší dobu nepříjemný problém. Loni v lednu sem si koupil nové PC...a začalo se mi stávat, že v cutscénách, u novějších her se mi vždy prvně zobrazí video(pohyb rty, výstřeli, tasení meče, sekání meče....) a až za pár sekund jejich zvuk. Zkoušel sem všelijaké drivery atd...nic nepomohlo, napadá vás prosím nějaké řešení? Předem moc děkuji za rady.
Hned po restartu dodám zprávu z Everestu.
EDIT: tady je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mám už delší dobu nepříjemný problém. Loni v lednu sem si koupil nové PC...a začalo se mi stávat, že v cutscénách, u novějších her se mi vždy prvně zobrazí video(pohyb rty, výstřeli, tasení meče, sekání meče....) a až za pár sekund jejich zvuk. Zkoušel sem všelijaké drivery atd...nic nepomohlo, napadá vás prosím nějaké řešení? Předem moc děkuji za rady.
Hned po restartu dodám zprávu z Everestu.
EDIT: tady je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Hmm mno nevim, oni jsou interaktivní, jednají podle toho jak odpovíš například...
Ale flashnul jsem BIOS a zatím to vypadá, že se to srovnalo...musím to ještě testnout.
Ale flashnul jsem BIOS a zatím to vypadá, že se to srovnalo...musím to ještě testnout.
Chjo, tak je to furt asynchronní :( nemohl by ses prosimtě rozepsat, co přesně mám udělat s těma kodekama? Je tam fakt hodně věciček na nastavení...
No jestli je to kodekama, tak bych je zkusil odinstalovat. Ale jestli jsou to interaktivní cutscény, tak to asi kodeky nebudou...
A hry, ve kterych to dela, popr. nedela?
A muzes napsat svou konfiguraci "rucne"? Everest s tim ma ocividne problem -coz me privadi na dalsi myslenku- ovladace desky, zvukovky a GK mas nejnovejsi?.
A muzes napsat svou konfiguraci "rucne"? Everest s tim ma ocividne problem -coz me privadi na dalsi myslenku- ovladace desky, zvukovky a GK mas nejnovejsi?.
Dělá to v těch novějších hrách. Konkrétně to mám vyzkoušený u Dragon Age, Mass Effect 1, 2 a Zaklínačovi. Horší je, že to dělá jak v cutscenách, tak i u normálního videa. Ovládače sem předtím kompletně nainstaloval, snad aji na disketovku, nejnovější samozřejmě a stejně prd.
Intel Core Duo E8400 3 Ghz
ATI Radeon HD 3870 512 MB
4 GB RAM
Realtek HD zvuk
Intel Core Duo E8400 3 Ghz
ATI Radeon HD 3870 512 MB
4 GB RAM
Realtek HD zvuk
[quote=Bhaall;374504]Ovládače sem předtím kompletně nainstaloval[/quote]
Na grafiku mas CCC, nebo jen Displey driver? Nebo jsi instaloval oboji?
Na grafiku mas CCC, nebo jen Displey driver? Nebo jsi instaloval oboji?