Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Mužete mi ji schválit???

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Nazdar.... dostal jsem penízky tak chci chytře a dobře koupit... Zatim jsem si udelal takovou sestavu,tak jestli je dobrá nebo jestli neco vymenit???
    Kouknete se sami http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...MJ01LNY01TEL01

    Předem děkuji za rady...

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    Nazdar.... dostal jsem penízky tak chci chytře a dobře koupit... Zatim jsem si udelal takovou sestavu,tak jestli je dobrá nebo jestli neco vymenit???
    Kouknete se sami http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...MJ01LNY01TEL01

    Předem děkuji za rady...
    To je střep jak... Napiš k čemu to bude a kolik na to máš a nevymýšlej hlouposti tohodle stylu



  3. #3

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Něco vyměnit? Na ten košík raději zapomeň a raději to zkus znovu a tady: http://www.svethardware.cz/forum/forumdisplay.php?f=15

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    k čemu že to má být?

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    No tak chci to převázne na hry a na grafiku...Ale chtel bych neco co by byla pecka... Nechci se třeba za 3 roky v tom hrabat a neco měnit....Radeji si připlatim a budu mit klid!!
    Mam na to 100 000 Kč..

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ta sestava je opravdu uplně špatně. Neboj, vymyslíme nějaký dělo, který ti vymele bulvy :]

    Btw, jaký je monitor, případně máme nějaký vybrat?

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    No ja mam doma LCD televizi LH5000 (http://hdworld.cz/audio-video/LG-LH5...Hz-obrazem-435) tak to by mohlo na to stačit né???



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No na filmy je televize super, ale jinak imho nepoužitelné. Rozhodně vyberem i monitor, do celkové ceny se v pohodě vejde.

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    50

    Nemůžu se zbavit dojmu, že si někdo dělá legraci.:-)

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Neboj nedelam si legraci......Tak ok tak teda i monitor... Ale nezapomente mi tam dat min. 4.TB HDD s tema šuplikama at to mužu pohodlne vytahovat....Klavesnici (G11) mam i mys ( Roccat)...

    Jako ja mam Philips 22" 220SW9FB černý LCD monitor tak pokud neni špatný... ale upřimne zda se mi malý :-)


    Jinak pak dejte vedet co s tim PC co mam tedka co s ním??? mam ho v popisku je 1 rok starý
    Naposledy upraveno uživatelem Celofan: 11-05-2010 v 16:49

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    Ale nezapomente mi tam dat min. 4.TB HDD s tema šuplikama at to mužu pohodlne vytahovat....
    http://www.alza.cz/chieftec-s-ata-backplane-d54624.htm
    - mam tohle, ma to vypinaci cudliky, vzadu jumpery na teplotu (po prekroceni zacne pipat speaker a blikat ledka u disku), zmacknes - vystreli se panylek a vytahnes celej suplik

    Pak jeste Raidsonic pro jeden disk - tam se vkladaji holy disky bez supliku, ale zas to nema cudlik, to mam na svym pc - pozivam to na zalohu nebo pri kopirovani vetsiho mnozstvi dat. Kazdopadne uz se mi stalo, ze jsem tam zapomnel disk a preinstaloval

    edit: http://shop.tntrade.cz/raidsonic-icy...ta_d57862.html
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 11-05-2010 v 17:33

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Co je myšleno tím "na grafiku"? Nějaká profesionální práce - modelování v 3DStudiu, CAD apod? Že tam cpeš to Quadro. Nebo jsi to vybíral podle toho, že je drahá tak musí být i dobrá? Víš vůbec co to je za grafiku? Její herní ekvivalent je GTX260, což je dnes nic moc, rozhodně žádná pecka.



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tak něco střelím do placu, ať je o čem diskutovat.

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...NY01WV802SJ101

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Ano bral jsem že to je drahe tak bude i kvalitní... Ja mam Gigabyte GTX280 1GB DDR3 GV-N28-1GH-B a jsem s mi spokojen ale chci neco lepšího.... třeba na HDMI pripojení.... Nevim.. fakt si nevim rady... Proto tu píšu.... Jinak ta grafika by mela být převážne na HRY... 3D grafikou se začínam teprve seznamovat....

    Ale jak taak tedka uvažuji když chci do toho investovat šilené prachy tak nebylo by vhodné dát vodní chlazeni nebo tak... chtel bych ho mit i docelá tiché...

    Nechám to na Vás co mi složite........
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 11-05-2010 v 20:13

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    To jsem si myslel. Ty dvě karty co jsi vybral jsou na hry horší než tvoje současná karta. Takže bych to shrnul - sestavit se má komplet bedna, monitor (větší než 22"), včetně OS. Klávesnici a myš máš. Takže si v příslušné sekci (už to psal Jiri@tncm ve 3. příspěvku) založ nové vlákno a něco vymyslíme.
    Ohledně vodního chlazení - to není pro tebe, když se nechceš jak píšeš v tom hrabat. Za tyhle prachy není problém to tiše uchladit vzduchem, což je v podstatě bezúdržbové.

    Já bych to tady zamknul, ať se pokračuje zde. Jestli někdo z modů má jiný názor, klidně to zas odemčete, ale myslím když už se tu skládá taková sestava, ať je to ve správné sekci, jako inspirace pokud se objeví někdo s podobným "postižením".
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 11-05-2010 v 21:42 Důvod: Rodiče vynecháme :-)

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-06-2012, 14:02
  2. Nová PC sestava. Můžete se mi k ní vyjádřit?
    Od Mr.Eko v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2010, 20:40
  3. Software: Můžete pomoci jak na OS linux?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 11:44
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2007, 16:49