Butování
Ahojky, prosím o pomoc. Přivezla jsem si z opravy PC a píše mi to tuto zprávičku. Reboot and Seleck proper Boot device or Insert Boot Media in selekted Boot device and pres a key. Prosím o radu, co je špatně. Díky Aktiyata
Tak jsem se prohrabala HW a zjistila jsem, že proudový kabel byl od disku odpojen. Zapojeno, funguje.
Tak jsem se prohrabala HW a zjistila jsem, že proudový kabel byl od disku odpojen. Zapojeno, funguje.
Podívat se z čeho bootuješ. Jinak do BIOSu a nastavit bootováni na harddisk, pokud obsahuje systém a disk ti neopravovali. Jinak budeš muset nainstalovat nový
[quote=Aktiyata;374669]Ahojky, prosím o pomoc. Přivezla jsem si z opravy PC a píše mi to tuto zprávičku. Reboot and Seleck proper Boot device or Insert Boot Media in selekted Boot device and pres a key. Prosím o radu, co je špatně. Díky Aktiyata[/quote]
Krom toho co ti radí ostatní, tak bych zavolal tomu kdo ti to opravoval, ať ti to přijede nastavit(pochybuju, že ti to dělal zadarmo)
Krom toho co ti radí ostatní, tak bych zavolal tomu kdo ti to opravoval, ať ti to přijede nastavit(pochybuju, že ti to dělal zadarmo)
[quote=Zoidik;374672]Šupky do BIOSu a změnit pořadí bootování. Uděláš to tak, že po zmačknutí tlačítka zapínačího budeš mačkat DELETE a uvidič zřejmě tuhle obrazovku tahle a tam bud druhé nebo třetí submenu otevřeš a bude na tebe koukat tahle obrazovka tahle a změníš first boot device na HDD[/quote]
No ne jenom DEL funguje vsude. Ja pokud nevim a na POST okne to nestacim precist mackam TAB, F1, F2, DEL, ESC, popr. F10 a zatim se vzdy povedlo :D
No ne jenom DEL funguje vsude. Ja pokud nevim a na POST okne to nestacim precist mackam TAB, F1, F2, DEL, ESC, popr. F10 a zatim se vzdy povedlo :D