Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: IE8 otvíraná okna

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    14

    Dobrý den,mám problém s IE8 a to s blokováním automaticky zobrazovaných oken.Teda spíše nezobrazovaných.Zničeho nic a to na winXP i win7 nejsem schopen nahrát obrázek do aktualit našeho eshopu,nepomáhá nic ... Všade jsem povolil otvírání oken,nastavil web jako bezpečný atp.,milion různých pokusů,zkoušel jsem i otvírání oken zakázat a dát web jako povolenou vyjímku,nepomáhá nic..... tady je foto http://dl.s4.superhosting-cdn.p.uloz...c=377056442&De ,chcili změnit či přidat obrázek v aktualitách vyskočí,že mám povolit otvírání oken....nejsem pc analfabet,radil jsem se i s programátorem,nic už nás nenapadá...pravděpodobně jde o hloupost,která prostě člověka nenapadne a nebo nějaký hodně ukrytý zabezpečení ..... nemáte někdo s něčím podobným zkušenost ..... dík .... web jde sice obhospodařovat v klidu z jinýho prohlížeče ale když nemám čas udržuje ho manželka a ta je jen na ie .....
    Naposledy upraveno uživatelem Karel261: 12-05-2010 v 20:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Pouzivas nejaky firewall? Zkusil jsi to v jinem prohlizeci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    14

    Firewall jsemzkoušel vypnout,v jiných prohlížečích to jde.Problém je,že to nejde v IE a to na obou systémech na XP i W7 (jeden počítač-dva disky)...... na jiném počítači (Vista) problém nemám ani na notebooku(XP).Manželku bych taky asi ukecal k používání Chrome(kterej tam je) ale dost mi vadí,že nevím PROČ .... něco se někde muselo přenastavit a když člověk neví,čím to může být je to problém,navíc jinde na tom počítači je to o.k. jde jen o admin.prostředí eshopu a to ještě jen u vkládání obrázků do aktualit :-( .... divný .... samotný program už projel programátor-nic .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Zkus spustit ie /nástroje/možnosti/upřesnit a obnovit, mělo by to nastavit ie do defaultu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    Zkus spustit ie /nástroje/možnosti/upřesnit a obnovit, mělo by to nastavit ie do defaultu
    Díky moc,pomohlo to !!!!Bohužel tak to bejvá,ta základní věc člověka nenapadne a hledá složitosti :-) Jo a už jsem zjistil co to dělá-doplněk "Google toolbar"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Jsem rád, že jsem mohl pomoct
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nekorektní zobrazování dialogového okna ve Vistách
    Od lerawi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 13:22
  2. VirtualBox-nastavení velikosti okna
    Od holla v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 10:47
  3. WinXP-SP2... jak se zbavit prihlasovaciho okna?
    Od Karel_777 v sekci OS Windows
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 14:21
  4. Vista Ultimate-(ne)zobrazení uvítacího okna
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 22:03
  5. vista okna
    Od zakbak v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 10:34