Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: WinXP - 64bit?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    164

    Momentalne ficim na WinVista, ale kedze mi celkom nevyhovuje (hlavne to, ze je narocna na pamet), prechadzam naspet k XP.

    Predtym som fungoval na 32bite - no teraz by som chcel skusit 64bit. Problem je v tom, ze som si neni isty ci ho moj procak podporuje a ak ano, ci sa to tam vobec oplati davat.

    Moj stroj: Intel Pentium 4 CPU 3,20ghz, 1GB ram, ATi Radeon x700 series.

    Isli by ste do toho alebo radsej ostat na 32bite?

    Edit: pc vyuzivam iba na viac-menej elementarne veci - pozeranie videi, trochu okolo tvorby gfx, hranie hier atd. Hlavne mi ide o to, aby mi vsetko islo co najrychlejsie.
    Naposledy upraveno uživatelem sheira: 18-03-2007 v 13:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Mnoho lidí si myslí (určitě i ty), že Vista ti kousne hodně místa v paměti a hry pojedou hůře. To je ale omyl. Vista paměť nežere, ona ji jen využívá. Při zpuštění hry se obsah RAMky uvolní.

    Tvůj CPU 64bit instrukce podporuje.

    Win. XP 64bit nedoporučuji. Jestli už chceš 64bit OS jdi do Visty 64bit - toť můj názor
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    164

    Ohladom visty - neviem to posudit, ale fakt je ze napr ked switchujem z hry do winu tak to trva rozhodne dlhsie, stranky sa mi rolluju pomalsie atd. Neviem ci to je ramkou alebo niecym inym.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Momentálně jedu na Win XP, protože na novou grafiku ještě nejsou ovladače na Win Vista, ale na Vistě jsem jel už 2 měsíce a maximální spokojenost.

    Pokud Ti Vista nevyhovuje přejdi zpět na Win XP, můžeš zkusit i tu 64bit, ale jak říkám doporučuji radši 32bit XP...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    164

    Tak xp32bit je osvedcena klasika. Len tak uvazujem, ze ked mam ten procak na 64, preco to nevyuzit. Na druhej strane som cital, ze nie su kompatibilne s niektorym softom/problemy s ovladacmi atd. To je asi dovod preco vacsina ludi siahne po 32
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od sheira
    Momentalne ficim na WinVista, ale kedze mi celkom nevyhovuje (hlavne to, ze je narocna na pamet), prechadzam naspet k XP.

    Predtym som fungoval na 32bite - no teraz by som chcel skusit 64bit. Problem je v tom, ze som si neni isty ci ho moj procak podporuje a ak ano, ci sa to tam vobec oplati davat.

    Moj stroj: Intel Pentium 4 CPU 3,20ghz, 1GB ram, ATi Radeon x700 series.

    Isli by ste do toho alebo radsej ostat na 32bite?

    Edit: pc vyuzivam iba na viac-menej elementarne veci - pozeranie videi, trochu okolo tvorby gfx, hranie hier atd. Hlavne mi ide o to, aby mi vsetko islo co najrychlejsie.
    Co se tyce Winvista mam podobne zkusenosti.OS kteremu nestaci 1GB RAM si nic jineho nezaslouzi.Budes muset pockat na nejaky TweakSW ktery vsechny radoby pomucky a vylepseni zakaze.
    Pokud mas uz koupeno XP 32bit nevidim duvod proc kupovat 64bit verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele Aisicek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    54

    Ale taky SW uz existuje. Vlite robi to iste co nLite pre Windows XP.Mala rada ako zrychlit Windows Vista. Vypnut Windows Defender a online scanovanie. Priserne to spomaluje cely system. Treba ho ale aj vyhodit zo Start Upu cez utilitku msconfig
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    217

    Omlouvám se za hloupý dotaz.
    Mám novou desku a dvoujádrový 64 bitový procesor. Mám legální OS Windows XP 32 bit. verze 2002 se SP 2. Upgraduje se mi aktualizacemi jádro systému na 64 bit nebo ne ? Kolega v práci má podobný pc s intel 64 bit dvojádrem a tvrdí mi, že se mu po instalaci win xp a upgradu z netu upgradulo jádro na xp 64 bit. Žádné info jsem o tomto na netu nenašel. Vistu prozatím nechci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jadro se urcite neupgaruje neco takovyho je nesmysl, XP 64bit se da do PC dostat jenom pri instalaci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: WIN 7 64bit nebo WIN XP 64bit
    Od jilekk v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-09-2011, 20:14
  2. CRT: CRT ve Win 7 64bit
    Od Survivor v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 20:38
  3. win xp 64bit
    Od Bailor v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 15:42
  4. Socket 754/939/940: 754 Athlon 64bit 3000+ vs Semrpon 64bit 2800+
    Od punkexploited v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 18:06
  5. Pomalá síť WinXP >WinXP
    Od JosefV v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 05:59