Prasklý case (MSI Gx620x)
Ahoj prosím vás hledám nový case, nebo opravnu kde by mi ho vyměnili a nejlépe v blízkosti Liberce a nebo někde v ČR. Nejsem v tomdle vyhledávání moc dobrý kdybyste o něčem věděli nebo by vás něco napadlo tak mi dejte prosím vědět diky moc. Jo a jedná se jen do přední rám okolo monitoru
To sem trochu nepochopil. Dosti zmatecny dotaz. :runaway
Mas tedy praskly ram kolem displaye na notasu MSI?
Mas tedy praskly ram kolem displaye na notasu MSI?
např.: http://www.nbservis.cz/cs/
Jo a abys vylepšil to svoje vyhledávání, napiš příště do vyhledávače "MSI servis"... ;-)
Jo a abys vylepšil to svoje vyhledávání, napiš příště do vyhledávače "MSI servis"... ;-)
Jo díky a chtěl bych se ještě zeptat,jestli prosím nevíte,jestli se prodávají "auto nabíječky" na tento NTB,protože všechny co jsem našel,tak u nich píšou,že nejsou na řady GX
Hmm, koukam ze tazatel nejak "nevi".
Ostatne priprav se, ze pokud to nemas v zaruce, tak to celkem bude kostovat..... O original servisu ani nemluve :thumbdown
Ostatne priprav se, ze pokud to nemas v zaruce, tak to celkem bude kostovat..... O original servisu ani nemluve :thumbdown
[quote=Lukys;378713]Jo díky a chtěl bych se ještě zeptat,jestli prosím nevíte,jestli se prodávají "auto nabíječky" na tento NTB,protože všechny co jsem našel,tak u nich píšou,že nejsou na řady GX[/quote]
A které jsi třeba našel? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by to být nemohl? Musíš si porovnat napájecí konektor, jestli se shoduje.
A které jsi třeba našel? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by to být nemohl? Musíš si porovnat napájecí konektor, jestli se shoduje.