Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s televizní kartou WinFast TV2000 XP Expert

SimTrix (36)|2.6.2010 19:36
Zdravím,

oprášil jsem starou kartu WinFast TV2000 XP Expert a pokusil se ji zprovoznit na Windows 7.

Nainstaloval jsem WinFast PVR2 a společně s programem se mi nainstalovali ovladače. Když spustím program obraz jde v pořádku a naladím požadované kanály. Bohužel mi však nejde zvuk a zaboha nemohu přijít na to, v čem je problém.

Věděl by si někdo rady?

Děkuji za odpovědi.
Richmond (8084)|2.6.2010 21:05
Mas povoleny "smesovac" v zarizeni pro zaznam?
SimTrix (36)|2.6.2010 21:28
Děkuji za reakci.

Ještě před Vaší odpovědí jsem se radil s jedním kamarádem, který mi poradil přeinstalovat ovladače. Učinil jsem tak a ve správci zařízení se mi objevilo více zařízení. Přesněji je to: WinFast TV2000 XP Expert WDM Crossbar, WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture a WinFast TV2000 XP Expert WDM TVTuner. (PAL-IBGDK/SECAM-LBGDK).

U posledního zařízení (WinFast TV2000 XP Expert WDM TVTuner. (PAL-IBGDK/SECAM-LBGDK) mám oznámení, že ovladač byl zablokován. Bohužel nyní už ani nezapnu obraz.

Hledal jsem na internetu, kde by mohl být ovladač pro toto zařízení. Bohužel jsem žádné aktuální nenašel ani na stránkách výrobce.

PS: předtím jsem měl pouze jedno zařízení.
Richmond (8084)|4.6.2010 03:38
Zkusim se po nem podivat (byl to pack ovladacu + PV softu pro Visty), za funkcnost pod W7 nerucim...

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
StD (1963)|4.6.2010 08:02
...a já bych doporučoval prolézt si tuto sekci:
https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/22-sw-pro-tv-karty
Konkrétně k této kartě je tam toho dost, že na tom stráví víkend. :p
faugusztin (453)|4.6.2010 09:20
Inac k tomu zvuku - asi zbytocna poznamka, ale mate zapojeny audio kablik z TV karty do CDIN ci AUXIN na doske/zvukovke ? Ak nie, tak sa necudujte ze zvuk nejde, kedze Leadtek ma z nejakeho perverzneho dovodu stale v oblube analogovu cestu pre zvuk, neposiela ho cez PCI ci PCI-E zbernicu.
StD (1963)|4.6.2010 09:35
To není žádná perverznost ale účel - já to mám u Pinnacle PCTV Pro také propojené interně přes Aux portíky. Důvodem je, že při reprodukci a Recording digitalizuje audio MSP čip na kartě a dociluje se přesnějšího synchro A/V.
faugusztin (453)|4.6.2010 10:25
To je sice pekne, ale ten kablik co pridava Leadtek k tymto lowend TV kartam je smejd, kedze casto sa nan naindukuje rusenie z PC atd... Takze je sice super, ze mas presnejsiu synchronizaciu A/V, to ti je ale nanic ked vdaka kabliku ziskas aj extra informacie.
StD (1963)|4.6.2010 10:43
Já to ale nepsal konkretně o Leadteku... :rolleyes: a zřejmě mám obě PC, ve kterých to takto provozuji, dostatečně "odrušená", přestože tam mám obyčejné CD-kablíky od staré Yamahy-palírny. BTW zkus tyto tvé názory presentovat mezi Leadtek-puristy zde v tomto threadu, co se dozvíš... :p:shut
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/1963-pro-majitele-tv-karet-leadtek
doubas11 (1)|28.4.2014 16:38
[QUOTE=Richmond;379361]Mas povoleny "smesovac" v zarizeni pro zaznam?[/QUOTE]

kde najdu tento směšovač? také mě nejde zvuk děkuji