Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: chladič na X3@X4

  1. #1
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    poradte mi prosím nějakej rozumnej chladič abych nemusel vyndavat desku ASI jako v případě CM H 212+,nemusí to být ani věžovitý typ,třeba něco jako asus x70 ale nikde sem nenašel test na něj
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    AC Freezer 64 pro, Scythe Ninja 2 a Yashia... o ďalších neviem... a prečo to musí byť chladič práve na pushpiny ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    abych nemusel vyndavat desku,freezer vynecháme,na moji desce nejde dost dobře regulovat otáčky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    abych nemusel vyndavat desku,freezer vynecháme,na moji desce nejde dost dobře regulovat otáčky
    To je 15 min. práce, ale ako chceš... návrhy máš nadomnou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Cooler Master Hyper TX3, takovej levnější a menší 212+, náhrada Freezer s rámečkovým větráčkem....

    16cmfan: nepleteš si náhodou pushpiny u Intelu?? Co vim, tak u AMD se to uchycuje na již přidělaný držák...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek

    16cmfan: nepleteš si náhodou pushpiny u Intelu?? Co vim, tak u AMD se to uchycuje na již přidělaný držák...
    Oprava - máš pravdu, sry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    takže u té TX3 to jde i bez demontování desky??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    U AMD by to mělo jít vždy bez demontování....jsou na to úchytky....pak taky záleží jakou máš skříň, abys to tam moh bezpečně dát (i když pokud nejseš levej, tak bys to tam měl dát bez úhony ) a samozřejmě si oddělat GK atd. nejlépe
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: Chladič CPU
    Od @NUB!5 v sekci Chlazení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-08-2013, 15:57
  2. Chladič na i7
    Od lahab v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 21:40
  3. Chlazení procesorů: Chladič pro soc.775
    Od Maximus12 v sekci Chlazení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 12:33