Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Nový PC do 10 000

  1. #16
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Pro Jandaskunk a Richmond:

    Bod 1 - uzivatele neznam, nevim, jestli by treba podtaktovani/podvoltovani atd nedelalo potize, pokud by chtel usetrit celkem dost na elektrice atd.
    Bod 2 - bedna je vicemene v miste grafiky perforovana, vzduch lze brat zvenku; co se tyka vice ruznych karet - museli bychom vedet, zda ma v budoucnu tam neco pridavat; se SATA konektory by teoreticky mohl byt trochu problem, ale min 3 pujdou fpoho vyuzit i kdyby tam byla dlouha grafika
    Bod 3 - nevime, kolik disku tam bude chtit casem dat, zde se vlezou 3ks
    Bod 4 - dival jsem se samozrejme (ja to videl asi o cca 400,- ale to neni dulezite), pokud to nevidis jako vyhodu dnes, tak za 2-3 roky se budou DDR3 lepe kupovat/prodavat (nove budou levnejsi nez dvojky a mozna se budou i lip udavat)
    Bod 5 - to je otazka odzkouseni, s nekterymi kartami tam byl narust az 25%, ale to muze byt diskutabilni, jinak vzhledem k podobne cene jako bez int. grafiky, se to opet hodi (kdyz grafika odejde nebo pak neky pri prodeji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    2 - dlouho grafiku tam nedas, maximalne neco jako 9600 apod. + urcite omezeni kvuli umisteni konektoru napajeni; perforace sice pomuze chlazeni, ale taky vniku prachu. Bezny uzivatel si s teplotami moc hlavu nelame

    3 - "v poho" bych spis nahradil "jen-tak-tak"

    4 - 400,- priplatek za stejny vykon, za 2-3 roky budou ceny s nejvetsi pravdepodobnosti stejny jako jsou dnes DDR2 (ktery mimochodem ted po delsi dobe trosku klesaji, ale porad nejsou ceny takovy jako pred rokem)

    5 - narust vykonu +25% je mozna u nejakych gk blizici se vykonem spise k integrovanym gk, kdyz bude chtit neco vykonnejsiho tak je narust 0 nula nic %, jedinou vyhodu vidim v moznosti vyuziti multimonitoru nebo jako provizorni reseni pri reklamaci gk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Perforace - ja pouzivam na patricnych mistech filtry.

    ano, s dlouhou grafikou by asi byl problem ..

    jen-tak-tak - asi bych pouzil ty lomene ..

    vykon gk - jak jsem psal - diskutabilni ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Doctor01 Zobrazit příspěvek
    jen-tak-tak - asi bych pouzil ty lomene ..
    PCIE lomene?

    edit: se sata/usb kablama nema asus problem... (dodavany jsou cerny se zamkama, tyhle jsou jen pro ilustraci)
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 14-06-2010 v 17:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    SATA kabely - delaji se i lomene (zahnute do L, chces-li)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od Doctor01 Zobrazit příspěvek
    SATA kabely - delaji se i lomene (zahnute do L, chces-li)
    Ty se připojují ale na druhé straně (do HDD, či do mechaniky), u konektorů na desce by to překáželo a ničemu nepomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Normalne ano, tohle byla jen mala debatka ohledne dlouhe karty ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od Doctor01 Zobrazit příspěvek
    Normalne ano, tohle byla jen mala debatka ohledne dlouhe karty ..
    A co by se tím jinak jako vyřešilo? Ta karta většinou má chladič až přímo u konektorů a ani lomenej by se tam nejspíš nevešel a i kdyby, tak by se tam musel dát před tou kartou a na nějaký vyndávání a zandávání rychlý to není....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Doctor01 Zobrazit příspěvek
    Normalne ano, tohle byla jen mala debatka ohledne dlouhe karty ..
    Nj, ale kdyz tam treba nekdy v budoucnosti (a jestli vubec) bude chtit dat treba 5850 tak mu bude prekazet kos na disky (ne SATA kably) ...a jiste vis, jak sikovne maji 5850 umistenej napajeci konektor, proto jsem se ptal na lomene PCIE kably a ne na SATA

    edit: ja nez neco napisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    jj, o nic nejde ..

    Ted by jen chtelo, aby se vyjadril zadatel, co a jak se mu libi/nelibi, upresnil mozne pozadavky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Novy HDD
    Od Queedo v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2012, 19:07
  2. Nový PC
    Od Roman008 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 23:10
  3. Nový Hdd
    Od hydrovany v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 21:46
  4. Nový PC
    Od robotic v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 24-08-2008, 12:11