Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Duplikovaný obraz u nooteboku

smike19 (7)|5.6.2010 14:46
Dobrý den,
Mám třetím rokem NB od firmy msi s grafickou kartou geforce 8400m g a operačním systémem win7.
Displey NB poslední dobou nepoužívám jelikož mám připojený externí monitor.
Problém mám takový, že mi najednou externí monitor přestal reagovat a displey NB se rozpůlil na 2 části, které jsou identické, špatně vycentrované a já mohu ovládat jednu část přičemž se druhá chová jako klon. Tento problém se děje hned po zapnutí nb.
Poprvé, když se mi tento problém stal tak jsem nemohl nastartovat win7...do něho jsme se dostal až když jsem zkoušel mód 640*480 ve kterém mi pc hlásíl, že o grafické kartě nemá žádné informace.
Do běžného stavu win7 jsem se dostal až při použití "obnovení bodu"(který byl pár dní starý a nevěděl jsme, že jsem ho vytvářel). Poté jsem zkusil instalaci grafických ovladačů, ale po restartu my win7 opět nenaběhl(ani v roz 640*480) a tak jsem musel opět "obnovení bodu".

Ještě bych dodal, že večer předtím se mi nb sekl a chvíli po nabootovani win7 se mi znovu sekl a hodil blue screen(nečetl jsem si v čem byl problém). Po opětovném načtení mi nb fungoval.Ale když jsem ho ráno zapnul tak se objevil již ude zmínění problém.

Toto je snad vše co o problému vím. Je možné tento problém nějak vyřešit nebo bude potřeba koupit novou grafickou kartu?
DrZelenka (2491)|6.6.2010 00:19
Vypis z BSODu je ve slozce C:\windows\minidump . Uploadnete ji zde (primo na forum, ne na "free" servery)
smike19 (7)|6.6.2010 13:48
Ve složce windows jsem minidumb nenašel.Našel jsem ho ale ve složce C:program files\microsoft sdks\windows\v6.0A\lib je to on?
Richmond (8084)|6.6.2010 14:42
Neni...

Mohl bych poprosit o fotecku rozdvojeni (treba v biosu)?
smike19 (7)|6.6.2010 16:15
tady jsou
06062010560.jpg 06062010558.jpg
Richmond (8084)|7.6.2010 14:50
LCD nevypada poskozene... Ale tohle jsem v zivote nevidel (MSI je plne prekvapeni) :) Zrejme nezbude nic lepsiho nez odnest notes do servisu