IEEE 1394
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda se dá na desku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] připojit IEEE 1394. Na přední straně bedny tento výstup mám, na desce jsem však nikde nenašel, kam to zapojit. Je tam pouze na zapojení USB, kam to pasuje. V mauálu od desky však píší, že se to tam nemá zapojovat. Zajímalo by mě, zda to nějak jde, nebo budu mít tento výstup nefunkční s touto deskou.
Díky.
chtěl bych se zeptat, zda se dá na desku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] připojit IEEE 1394. Na přední straně bedny tento výstup mám, na desce jsem však nikde nenašel, kam to zapojit. Je tam pouze na zapojení USB, kam to pasuje. V mauálu od desky však píší, že se to tam nemá zapojovat. Zajímalo by mě, zda to nějak jde, nebo budu mít tento výstup nefunkční s touto deskou.
Díky.
[quote]V mauálu od desky však píší, že se to tam nemá zapojovat.[/quote]
Vyrobce desky (tudiz ten kdo presne vi co tam je) pise, ze to nemas delat a sam si to cetl. Proc se nas na to tedy ptas?
Koukal jsem na stranu 19-21 v manualu a podle toho obrazku tam IEEE 1394 proste nemas.
Vyrobce desky (tudiz ten kdo presne vi co tam je) pise, ze to nemas delat a sam si to cetl. Proc se nas na to tedy ptas?
Koukal jsem na stranu 19-21 v manualu a podle toho obrazku tam IEEE 1394 proste nemas.
deska firewire opravdu nema (gigabyte je tam dava az u vyssich modelu - tusim ze UD4), nicmene reseni by mohlo spocivat v nakupu pci radice, kterej by mel interni konektor - napr. toto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale pokud nemas kameru nebo neco jinyho, co bys pres to pripojoval, je to asi bezpredmetna investice.
ale pokud nemas kameru nebo neco jinyho, co bys pres to pripojoval, je to asi bezpredmetna investice.
nehlede na to, ze koupit si radic s VIA chipsetem jeste nemusi znamenat, ze ti na nem cokoli pojede.. prave naopak..
Ok, diky za odpovedi. Ja si to myslel, jen jsem se chtel ujistit. Prece jen neskladam PC kazdej den a s timhle jsem se potkal poprve, tak jsem si nebyl uplne jisty. Potreba to neni, jen me slo o to, ze kdyz to tam je a slo by to nejak zapojit, tak proc to neudelat, ze... Jinak jeste jednou diky a omlouvam se za otravovani.