Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

IEEE 1394

K.ats (156)|12.6.2010 10:27
Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda se dá na desku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] připojit IEEE 1394. Na přední straně bedny tento výstup mám, na desce jsem však nikde nenašel, kam to zapojit. Je tam pouze na zapojení USB, kam to pasuje. V mauálu od desky však píší, že se to tam nemá zapojovat. Zajímalo by mě, zda to nějak jde, nebo budu mít tento výstup nefunkční s touto deskou.

Díky.
DrZelenka (2491)|12.6.2010 11:46
[quote]V mauálu od desky však píší, že se to tam nemá zapojovat.[/quote]

Vyrobce desky (tudiz ten kdo presne vi co tam je) pise, ze to nemas delat a sam si to cetl. Proc se nas na to tedy ptas?

Koukal jsem na stranu 19-21 v manualu a podle toho obrazku tam IEEE 1394 proste nemas.
Gouranga (699)|12.6.2010 11:51
deska firewire opravdu nema (gigabyte je tam dava az u vyssich modelu - tusim ze UD4), nicmene reseni by mohlo spocivat v nakupu pci radice, kterej by mel interni konektor - napr. toto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale pokud nemas kameru nebo neco jinyho, co bys pres to pripojoval, je to asi bezpredmetna investice.
Maxtor (321)|12.6.2010 12:03
nehlede na to, ze koupit si radic s VIA chipsetem jeste nemusi znamenat, ze ti na nem cokoli pojede.. prave naopak..
K.ats (156)|12.6.2010 19:33
Ok, diky za odpovedi. Ja si to myslel, jen jsem se chtel ujistit. Prece jen neskladam PC kazdej den a s timhle jsem se potkal poprve, tak jsem si nebyl uplne jisty. Potreba to neni, jen me slo o to, ze kdyz to tam je a slo by to nejak zapojit, tak proc to neudelat, ze... Jinak jeste jednou diky a omlouvam se za otravovani.