Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Grafika

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    DOBRÝ DEN,PROSÍM O RADU:
    MÁM SESTAVU : MB - MCP61-6A61KG0AC-00
    GK - GF 6150SE,256MB
    P - AMD ATHLON 7550 Dual-Core 2511 MHz
    RAM - 960MB

    CHTĚL BYCH Z NAŠÍ STARŠÍ KAMERY SONY Hi8mm NAHRÁT VŠE CO MÁME NA DVD.JE MI JASNÉ ŽE BUDU MUSET POŘÍDIT TV KARTU A MOŽNÁ JEŠTĚ NOVOU GRAF.KARTU+SOFTWARE (TEN MÁM JIŽ VYHLÍDLÍ-PINACLE).MOHL BY MI PROSÍM NĚKDO PORADIT CO VYBRAT,ABY TO SAMOZŘEJMĚ NEBYLO RUJNUJÍCÍ ŠRAJTOFLY,ALE ZASE ABYCH U TOHO NESTRÁVIL MLÁDÍ?

    DÍKY ZA KAŽDÝ NÁPAD.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ma kamera FireWire / 1394?

    edit: u Sony tomu rikaji iLink
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 12-06-2010 v 16:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    Tak to nevím-nejsem profi zběhlý,ale má výstupy na 3 cinche-žlutý video,červený a bílý audio,pak má ještě výstup S-Video,??(TAKOVÝ KULATÝ,CCA 5TI PINOVÝ....
    DÍKY
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Aha, tak to vypada na analog. Nemate pristup k DVD rekorderu (pripojit kameru, nahrat na dvd a potom dvd nahrat do pc kde se pripadne da sestrihat)? Pak by nebylo zapotrebi porizovat grabovaci kartu a vyresil by se tim i problem spojeny s hw/diskem apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    omlouvám se,vím již co je to FireWire / 1394...ne kamera jej nemá....
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    Díky za radu,DVDrecorder nemám,jednu Hi8 nechala žena převést od známého,ale jelikož plánuje pořizovat další snímky....(kamera ležela cca 3 léta nevyužita ve skříni),rád bych dovybavil své PC abych to mohl zvládat sám-video by asi bylo vyřízeno SVideo konektorem přes Tv kartu,ale co s audiem?převádí je pouze ty 2 cinche
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Na audio postaci redukce 2xcinch ? 3.5mm jack stereo pripojena do zvukovky (line in/mic), pri grabovani staci vybrat zdroj signalu (tedy line in/mic), pri samotnem grabovani jej software nahraje zaroven s obrazem. Nebo se da zvuk nahrat dodatecne (treba z wavu) a v softwaru vicemene behem par minut sesynchronizovat nebo doupravit

    edit: prave, ze jsem se chtel vyhnout porizovani grabovaci karty (analog je dnes prakticky mrtvy vzhledem k casove narocnosti a kvalite), nicmene nebude zrejme problem poridit pci tv tuner se vstupem za par stovek. Zalezi taky kolik toho zaznamenate - pokud bude kamera pouzivana jeste nejaky ten rok tak bych se rozmyslel mezi kartou/rekorderem (lepsi je imho karta, rekorder zas jednodussi)...

    edit2: redukce kabelu na zvuk http://www.softcom.cz/produkt/adapte...f-02m/?flist=1 http://www.xcomputer.cz/redukce-audi...nch-d65966.htm
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 12-06-2010 v 16:59
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    Velmi děkuji za ochotu a pomoc,snad by to mohla vyřešit garabovací karta třeba- AVERMEDIA DVD EZMaker 7 - + software Pinacle?jen nevím zda to má grafika utáhne
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno stacit by to melo, ale v ruce jsem to nemel
    Grafika postaci i ta integrovana (mpeg2 akceleraci ma, nepredpokladam, ze byste prevadel do mpeg4/x264 nebo potreboval akceleraci grafikou)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    No chodí na tom dětem různé hry,ja zas používám graf.pr.Arcon a různé jiné-netuhne to a docela chodí,tak snad ano,děkuji za diskusi,na tu gr.kartu zkusím sehnat nějaké recenze.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    No tak Arcon zrovna extra narocnej neni, vyuziva DirectX3D, vy na video budete pracovat ve 2D (maximale nekolik efektu bude pocitano ve 3D, ale do videa se bude pocitat pres CPU, nikoliv gk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    25

    Tak procesor by to měl také zvládat bez potíží,snad jsem nevybral špatně při výběru komponent,když jsem si ho nechal sestavit.
    díky za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    1GB RAM by chtelo rozsirit minimalne na 2GB nebo jeste lepe na 4, ja osobne bych do tyhle sestavy vice neinvestoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ostatní: Grafika do pci-e x4 ???
    Od Ventero v sekci Grafické karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-12-2013, 11:13
  2. grafika?
    Od DivochLubo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2013, 13:24
  3. grafika
    Od camger v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 15:48