Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BSplayer - seká se obraz

VencaX (3686)|12.6.2010 23:55
Dobrý den,
jednoho dne mi začal BS player při přehrávání videa při zobrazení jakéhokoli textu (titulky, zobrazení údajů o hlasitosti nebo o čase při posunutí) se zasekne obraz, jakmile titulky zmizí, obarz jede normálně. Někdy se stane že se při zaseknutí obraz vrátí na předchozí obrázek, co byl při seknutí - pak ale pokračuje tak, jak má...
Zkoušel jsem ugradovat BS player i kodeky (K-lite mega) a nezabralo. Já vím, že je mnoho jiných kvalitních přehrávačů (VLC, MPC,...) ale mě BS player vyhovuje ovládáním a zvylk jsem si.

Děkuji za jakýkoli nápad.
|Mio| (1333)|13.6.2010 12:15
Upgradni knihovny DX a nasledne ovladace graficke karty. DirectShow output mas VMR nebo EVR?
VencaX (3686)|13.6.2010 16:59
[quote=|Mio|;381680]Upgradni knihovny DX a nasledne ovladace graficke karty. DirectShow output mas VMR nebo EVR?[/quote]

Zkousel jsem i VMR i EVR.
|Mio| (1333)|13.6.2010 18:26
To by znamenalo ze problem je primo v playeru, vylucuje to problem s grafikou,
nemenil jsi nastaveni pro reenderovani titulku nebo synchronizaci s obrazem?
Pripadne nejake systemove zalezitosti sahajici do vykonu? Antivir/swap/disk v PIO(v XP) a podobne.
Deee-aN (3834)|13.6.2010 18:27
Reinstal kodeků byl čistý? Tzn. s uninstalem?
VencaX (3686)|13.6.2010 19:01
[quote=|Mio|;381728]To by znamenalo ze problem je primo v playeru, vylucuje to problem s grafikou,
nemenil jsi nastaveni pro reenderovani titulku nebo synchronizaci s obrazem?
Pripadne nejake systemove zalezitosti sahajici do vykonu? Antivir/swap/disk v PIO(v XP) a podobne.[/quote]
Neinstaloval jsem žádný program a nastavení jsem dělal až poté, co se začalo tohle dít. (navíc by tyhle nastavení zmizely, jestliže jsem je smazal i se starým BSplayerem).

[quote=Deee-aN;381729]Reinstal kodeků byl čistý? Tzn. s uninstalem?[/quote]
Ano