AP Dlink DWL-900AP+
Dobrý den,
mám doma tenhle AP a trochu jsem si hrál s nastavením. AP normálně fungoval, až jsem zakázal zobrazení SSID a od té doby se do něj nemůžu dostat. Bezdrátově se nepřipojím a drátem se nemůžu dostat do nastavení (ostatně mi ani nepřidělí adresu). Reset jsem provedl, tzn. by měl mít IP 192.168.0.50, ale nejde na něj připojit.
Už nevím co s tím. Děkuji za rady.
mám doma tenhle AP a trochu jsem si hrál s nastavením. AP normálně fungoval, až jsem zakázal zobrazení SSID a od té doby se do něj nemůžu dostat. Bezdrátově se nepřipojím a drátem se nemůžu dostat do nastavení (ostatně mi ani nepřidělí adresu). Reset jsem provedl, tzn. by měl mít IP 192.168.0.50, ale nejde na něj připojit.
Už nevím co s tím. Děkuji za rady.
Pokud připojíš AP k PC (nepřipojuj anténu, pouze propoj PC - AP UTP kabelem) lze AP pingnout ?
//
Postupuješ podle tohoto návodu ?
Možná řešení problémů s AP jsou také v návodu.
//
Postupuješ podle tohoto návodu ?
Možná řešení problémů s AP jsou také v návodu.
Když dám ping, tak mi to vypíše:
Odpověď od 192.168.0.51: Cílový hostitel není dostupný (4x)
Pakety odeslané 4 přijaté 4 ztracené 0
Takže tam něco leze, ale nevim, co s tim.
u prvího návodu se zaseknu na prvním bodě - nedostanu se do nastavení, ani po mě nechce přihlášení, druhej návod jsem už zkoušel...
Odpověď od 192.168.0.51: Cílový hostitel není dostupný (4x)
Pakety odeslané 4 přijaté 4 ztracené 0
Takže tam něco leze, ale nevim, co s tim.
u prvího návodu se zaseknu na prvním bodě - nedostanu se do nastavení, ani po mě nechce přihlášení, druhej návod jsem už zkoušel...
Máš problém s propojením AP s PC ... podle výsledku příkazu ping, nedokáže PC s AP komunikovat.
Pokud do internetového prohlížeče zapisuješ IP adresu 192.168.0.51, tak zadáváš IP adresu špatnou. Měl by jsi zadat 192.168.0.50 (řádně si přečti návod). Správný ping by měl vypadat takto:
Správné provedení příkazu Ping:

Jsi si jistý, že jsi AP správně resetoval ?
Reset AP:

Po resetu bych vyčkal např. 30 min, aby se provedené změny projevily (viz. návod).
Pokud do internetového prohlížeče zapisuješ IP adresu 192.168.0.51, tak zadáváš IP adresu špatnou. Měl by jsi zadat 192.168.0.50 (řádně si přečti návod). Správný ping by měl vypadat takto:
Správné provedení příkazu Ping:

Jsi si jistý, že jsi AP správně resetoval ?
Reset AP:

Po resetu bych vyčkal např. 30 min, aby se provedené změny projevily (viz. návod).