Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: HP Elite 7100 Microtower

  1. #31
    Občasný diskutér Avatar uživatele MarekVys
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    80

    Tak děkuju všem, zkusím to vrátit, nebo aspoň nechat reklamovat jako nefunkční. Pokud mi to vemou zpět, tak se asi uvidíme v jiné diskusi nad sestavou
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Já bych nejprve zkusil vrátit hlavně a potom kdyžtak reklamovat, jestli to nepůjde (ovšem mělo by jít, pokud se jedná o zboží kupované přes internet před méně něž 14ti dny). Reklamace totiž vždy neznamená vyřešení problému. Taky si to tam můžou měsíc nechat a pak vrátit se slovy "závada se neprojevila" nebo vrátit sestavu s problémem jiným. Neměli by, ale stává se.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér Avatar uživatele MarekVys
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    80

    Zkusím to vrátit, jen nevím, co oni tam na to. Na webu mají jakési podmínky pro vrácení, že zboží na zboží nesmí být známky používání etc... tak nevim co s tím. Odinstalovat všechny prograjmy, pokusit se to zase zabalit a vrátit.. asi. Zkusím to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Určitě tam mají i nějaký kontakt, zkusil bych jim napsat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér Avatar uživatele MarekVys
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    80

    Takže elektrohome počítače zpět nebere. Poslali to na servis, snad tam zjistí, co s tím je a opraví to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér Avatar uživatele MarekVys
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    80

    Takže počítač je po 2 týdnech zpět ze servisu. Podle zprávy byla vyměněna paměť RAM. Projel jsem to teď OCCT testem na CPU a bez chyby.

    Takže tak, abych to tu uzavřel. Všem děkuji za účast
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. WD My Book Elite
    Od Džanek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-12-2013, 11:47
  2. HP Elite 7000 Microtower PC chybajuca virtualizacia v biose
    Od martink82 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2012, 11:10
  3. HP Elite 7100 Microtower - nová grafika
    Od Stanas v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 15:10
  4. Mod Elite 330
    Od GladiatorGang v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 09:18
  5. CoolerMaster Elite 330
    Od Alfredo v sekci Skříně
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-06-2007, 17:07