Pomalé vypínanie PC
Zdravím mam taky mensí problém. Moje PC sa vypína po dlhsom uzívaní pomaly.
Ak ho mám zapnutý len niekolko minút vypínanie je v pohode, ak ho mám spustený niekolko hodín vypínanie trvá aj 5 minút. Táto chyba je asi SW lebo tento problem nastal po zavírovaní pc. Aj ked som PC ako tak odvíroval problém ostal.
Dakujem
Ak ho mám zapnutý len niekolko minút vypínanie je v pohode, ak ho mám spustený niekolko hodín vypínanie trvá aj 5 minút. Táto chyba je asi SW lebo tento problem nastal po zavírovaní pc. Aj ked som PC ako tak odvíroval problém ostal.
Dakujem
Vyzkoušej TuneUp Utilities 2006/2007, často vyčištění disku/registrů pomůže. Pokud by se to nezlepšilo, vyzkoušej Winsock Fix - ten je sice určen pro opravdu připojení k internetu, ovšem když jsem ho na PC použil, PC se pak vypínalo opravdu raketově:thumb - většina programů optimalizuje pouze start systému a o vypínání se už nikdo nestará, Winsock Fix, přestože je určen na něco jiného, mi opravdu pomohl:)
http://www.stahuj.cz/internet_a_site/bezpecnost/ostatni/winsock-xp-fix/
tady by sis ho mohl stáhnout. Stačí spustit a po dokončení restartovat pc. Potom je ještě nutné nastavit znovu IP adresu, tedy pokud nepoužíváš automatické přidělení pomocí DHCP.
tady by sis ho mohl stáhnout. Stačí spustit a po dokončení restartovat pc. Potom je ještě nutné nastavit znovu IP adresu, tedy pokud nepoužíváš automatické přidělení pomocí DHCP.
tak to je smola pretoze ip adresy sam nastavit neviem
a spustil som to este skor ako som to s tymi adresami stihol precitat.
este stastie ze existuje bod obnovy ale aj tak vdaka
a spustil som to este skor ako som to s tymi adresami stihol precitat.
este stastie ze existuje bod obnovy ale aj tak vdaka
To je ale naprosto jednoduché, podívej se do:
Ovládací panely --> Síťová připojení --> Připojení k místní síti --> Vlastnosti --> Protokol sítě internet (TCP/IP) --> Vlastnosti
Tam si opiš všechna zadaná čísla (IP, Maska, Brána, DNS), pak aplikuj Winsock FIX a poté je tam znovu přepiš. -Ale omlouvám se, že jsem to nenapsal hned k prvnímu příspěvku. Sám jsem ho teď aplikoval a vypínání se opět výrazně zrychlilo:thumb. Zřejmě má vypínání systému dost úzkou spojitost s WinSock :).
Ovládací panely --> Síťová připojení --> Připojení k místní síti --> Vlastnosti --> Protokol sítě internet (TCP/IP) --> Vlastnosti
Tam si opiš všechna zadaná čísla (IP, Maska, Brána, DNS), pak aplikuj Winsock FIX a poté je tam znovu přepiš. -Ale omlouvám se, že jsem to nenapsal hned k prvnímu příspěvku. Sám jsem ho teď aplikoval a vypínání se opět výrazně zrychlilo:thumb. Zřejmě má vypínání systému dost úzkou spojitost s WinSock :).