Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Zvyseni sdilene graficke pameti

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Kamos se me ptal, notas nemam u sebe abych to vyzkousel....ale

    Acer extenza 5630EZ ma sdilenou grafickou pamet v BIOSU pevne nastavenou na 64MB, dotycny chtel zvysit sdilenou pamet. Podle me je to u integrovane grafiky stejne fuk, nebude to poznat, avsak kolonka s nastavenim pameti je "neaktivni". Neni nejaka moznost jak zvysit pamet? Ze by to resil novy BIOS?
    Co jsem zatim videl, tak u vetsiny notasu se da sdilena pamet grafarny nastavit.

    Diky

    V Shopu Alzy sem se docetl a taky par webu, ze je moznost nasdilet az 1759MB z RAM. Tak jakto,ze je kolonka "nemenna"

    Edit: Neni mozne, ze si velikost urcuje sam Windows a prida kdyz je potreba?
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 25-06-2010 v 18:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    jak to nastavit ti nepovím každopádně i 64MB je zbytečně moc -. má bejt rád že mu zbytečně nežere ramku

    jinak některý int grafiky si určujou množství nasdílený paměti podle toho kolik paměti v pc je
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ramku ma 3GB takze 64MB ho trapit nebude. Ale mektal neco o tom ze by tam chtel dat vic. No ale nejde to.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Vzhledem k tomu, ze je to intel grafika, tak bych to opravdu neresil. Spis mu vysvetli, ze grafika neni omezena pameti, ale ten vykon proste nema a ani tech 1759MB by nijak nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Intel grafiky si to tak nastavují - když je potřeba, paměť se přidá, jinak ve 2D stačí i těch 64 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Dostavaj se mi pod ruku hlavne starsi Intel grafiky a ty maj v BIOSU posuvnik a tim si to clovek nastavi jak chce.

    TO Johny_q: No a ve 3D si to teda automaticky prida jo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tady si to přečti.

    What is the Intel® Dynamic Video Memory Technology (DVMT)?
    Intel® Dynamic Video Memory Technology (DVMT) is a method for dynamically allocating system memory for use as graphics memory to balance 2D/3D graphics and system performance. If your computer is configured to use DVMT, graphics memory is allocated based on system requirements and application demands (up to the configured maximum amount). When memory is no longer needed by an application, the dynamically allocated portion of memory is returned to the operating system for other uses.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): Zvyseni vykonu notebooku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-11-2014, 13:40
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-02-2013, 14:21
  3. Přidělení paměti Grafické kartě
    Od Devouver v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-04-2011, 06:48
  4. Velikost grafické paměti
    Od xSten19 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 23:47
  5. Battlefield 2 zvyseni FPS
    Od B!OH@zArd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-04-2008, 14:02