WIN 7 problemy so spakovanými subormi
Zdravim. Preinstaloval som si WIN 7 professional 64bit a teraz mi nechce rozbalovat spakovane subory. Nakopirujem si ich s dvd do kompu a pri rozbaleni mi stale vypise chybu CRC.... Dokonca ani ovladac ku grafike od nvidie mi nechce rozbalit vypise mi chybu 7-zip: data error pocas rozbalovania. Mam este notebook a tam mi vsetky tieto subory rozbali bez problemov a aj ten ovladac na grafiku. Skusal som este raz preinstalovat WIN, ale nepomohlo to. A disk bol tri krat uplne preformatovany. Dakujem
Nejprve otestuj paměť pomocí Memtestu86+/GoldMemory.
Také by nebylo od věci uvést konfiguraci PC.
Také by nebylo od věci uvést konfiguraci PC.
[quote=nofx_01;384619]Zdravim. Preinstaloval som si WIN 7 professional 64bit a teraz mi nechce rozbalovat spakovane subory. Nakopirujem si ich s dvd do kompu a pri rozbaleni mi stale vypise chybu CRC.... Dokonca ani ovladac ku grafike od nvidie mi nechce rozbalit vypise mi chybu 7-zip: data error pocas rozbalovania. Mam este notebook a tam mi vsetky tieto subory rozbali bez problemov a aj ten ovladac na grafiku. Skusal som este raz preinstalovat WIN, ale nepomohlo to. A disk bol tri krat uplne preformatovany. Dakujem[/quote]
Pokud jsem to pochopil, tak sis pred preinstalovani PC vypalil nejaky zabaleny soubory na DVD a ty ted nejdou rozbalit? Jdou rozbalit pri pouziti jine DVD mechaniky (na jinem pc napr.)? V pripade, ze stahnes zabaleny sobor odjinud (cokoliv), tak to rozbalit jde?
Mozna je jen spatne vypalene DVD/spatne cte mechanika.
Pokud jsem to pochopil, tak sis pred preinstalovani PC vypalil nejaky zabaleny soubory na DVD a ty ted nejdou rozbalit? Jdou rozbalit pri pouziti jine DVD mechaniky (na jinem pc napr.)? V pripade, ze stahnes zabaleny sobor odjinud (cokoliv), tak to rozbalit jde?
Mozna je jen spatne vypalene DVD/spatne cte mechanika.
to iste dvd si stiahnem do notebooku a tam ho rozbalim bez problemov a v tom pc mi vyhodi CRC chybu. inak mam konfiguraciu dfi lan party dk790GX-m2RS, procesor athlon 64 x2 6400+, ram apacer 2 x 2GB ddr2 800mhz, disk seagate 250gb, graf. geforce 8600gts 256mb....
[quote=nofx_01;384649]to iste dvd si stiahnem do notebooku a tam ho rozbalim bez problemov a v tom pc mi vyhodi CRC chybu. inak mam konfiguraciu dfi lan party dk790GX-m2RS, procesor athlon 64 x2 6400+, ram apacer 2 x 2GB ddr2 800mhz, disk seagate 250gb, graf. geforce 8600gts 256mb....[/quote]
Tak ted jeste vyzkousej dostat do problemoveho PC data jinym zpusobem (flashka, sit ,...).
Dalsi moznost je ten goldmemory, ale je to test na alespon 5hodin, takze zkus nejdriv to rychlejsi a jednodussi :)
Tak ted jeste vyzkousej dostat do problemoveho PC data jinym zpusobem (flashka, sit ,...).
Dalsi moznost je ten goldmemory, ale je to test na alespon 5hodin, takze zkus nejdriv to rychlejsi a jednodussi :)
uz som prisiel nato v com je vlastne problem. Akonahle je v priecinku subor s priponou .cab ten moj comp ho nedokaze rozbalit a vypise chybu CRC . zistil som to podla toho, ze to co som si rozbalil v inom compe aj tak nenainstaluje bo ked pride ku .cab pripone hned vypise chybu a prerusi instalaciu.... ::((((