Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Prosím o pomoc

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Máš nainstalovaný poslední ovladače popřípadě opravené patche ke hrám
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od E.T.E.N Zobrazit příspěvek
    Já mám tu samou zprávu, když přetaktuju CPU
    ja ale přetaktováno nemam
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od zelenac22 Zobrazit příspěvek
    ja ale přetaktováno nemam
    Ty mozna ne, ale intel procesory maji turbo mode - pretaktovavaji se samy pri vyitezi mene jader. Uz jsem jednou psal, at si zkontrolujes jestli to je i u toho tvyho a at ho v BIOSu kdyztak vypnes.

    Citace Původně odesláno od zelenac22
    Teploty jsou v pořádku.
    Ne, ze bych ti neveril, ale takovi odbornici co tohle hned napsali tu byli a bude lepsi kdyz posles grafy z OCCT (10-20 minut CPU i GPU zvlast, spis tech 20 minut)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Ty mozna ne, ale intel procesory maji turbo mode - pretaktovavaji se samy pri vyitezi mene jader. Uz jsem jednou psal, at si zkontrolujes jestli to je i u toho tvyho a at ho v BIOSu kdyztak vypnes.



    Ne, ze bych ti neveril, ale takovi odbornici co tohle hned napsali tu byli a bude lepsi kdyz posles grafy z OCCT (10-20 minut CPU i GPU zvlast, spis tech 20 minut)

    tak posilam grafy : zdaj se ok ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-CPU1.png 
Zobrazení: 116 
Velikost: 28.7 KB 
ID: 17563   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-CPU2.png 
Zobrazení: 94 
Velikost: 28.2 KB 
ID: 17564   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-CPU3.png 
Zobrazení: 87 
Velikost: 28.9 KB 
ID: 17565   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-CPU4.png 
Zobrazení: 89 
Velikost: 28.2 KB 
ID: 17566   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-VCore.png 
Zobrazení: 69 
Velikost: 28.1 KB 
ID: 17567   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-Volt3.png 
Zobrazení: 89 
Velikost: 24.8 KB 
ID: 17568   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-12h27-Volt12.png 
Zobrazení: 71 
Velikost: 24.9 KB 
ID: 17569   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-CPU1.png 
Zobrazení: 85 
Velikost: 30.1 KB 
ID: 17570   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-CPU2.png 
Zobrazení: 67 
Velikost: 29.4 KB 
ID: 17571   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-CPU3.png 
Zobrazení: 75 
Velikost: 29.8 KB 
ID: 17572  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-CPU4.png 
Zobrazení: 72 
Velikost: 29.6 KB 
ID: 17573   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-VCore.png 
Zobrazení: 83 
Velikost: 27.2 KB 
ID: 17574   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-Volt3.png 
Zobrazení: 73 
Velikost: 23.7 KB 
ID: 17575   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-06-30-13h44-Volt12.png 
Zobrazení: 71 
Velikost: 24.0 KB 
ID: 17576  
    Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 02-07-2010 v 12:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od zelenac22 Zobrazit příspěvek
    tak posilam grafy : zdaj se ok ?
    Koukam, ze teplotu GPU to nemonitoruje, ale ta vypada OK.

    Spust OCCT a pres spustenim testu nastav ve spravci uloh, aby bezel jen na 1 jadre procesoru (procesy -> pravym klikni na occt a nastav sprazeni). Pak posli jen ty 4 grafy s teplotou CPU (0-3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Koukam, ze teplotu GPU to nemonitoruje, ale ta vypada OK.

    Spust OCCT a pres spustenim testu nastav ve spravci uloh, aby bezel jen na 1 jadre procesoru (procesy -> pravym klikni na occt a nastav sprazeni). Pak posli jen ty 4 grafy s teplotou CPU (0-3)
    díky jj ale bude to zas trvat nejsem u sveho pc.
    Myslím že to je spíše něco softwareového nebo paměťma, jestli je to tedy možné ?
    Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 02-07-2010 v 14:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    A kde je test CPU??
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Prosim pomoc!!!!
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2011, 20:35
  2. Socket 775: Prosim pomoc
    Od Master414 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 20:51
  3. Ovladače: Prosím pomoc
    Od pepina29 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 13:20
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 21:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 17:54