Zamrzá mi pc při hraní her a píše hlášku :
Zamrzá mi pc při hraní her a píše hlášku :
Napiš jakou máš sestavu, teploty komponentů, při jakých hrách (pouze při hrách?) ...
ASUS P7P55D-E Deluxe
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2.66GHz (95W)
ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2
A-DATA X-Series 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9
Sapphire ATI Radeon HD 5870 (925MHz)
Zdroj 800W
KINGSTON SSDNow V Series 64GB
Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách. Teplotu komponentů nevím.
Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 28-06-2010 v 21:04
Přesný model zdroje? (opsat ze štítku nebo štítek rovnou vyfotit, pokud je možnost čitelně).
Teploty zjistíš například pomocí HWMonitoru, ale pokud ti to spadne při hře, tak v zátěži asi moc teploty nezjistíme (jedině přes nějaký test, pokud taky nespadne).
Ještě sem dej screeny ze záložek Memory a SPD (vyber slot, kde je RAMka) z programu CPU-Z
Asi XILENCE power 800W Rev.3...ale ruku do ohně za to teď nedam. Ještě jsem pouštěl 3Dmark Vantage a nikdy to nepadlo. Screeny dodam jen co budu doma.
v jakejch hrách to padá?
Vygooglil jsem ,ze stop 0x101 znaci pravdepodobne problemy s procesorem. Zkus v BIOSu vypnout turbo mode (pokud ho tento procesor ma) a v pripade pretaktovani vse nastavit na puvodni hodnoty.
Co se tyce teplot, tak idelani bude asi OCCT a pustit jak test CPU ,tak i GPU na cca 10-20 minut kazdy. Vylezou z toho grafy, ktery sem muzes poslat (primo na forum, ne na free servery).
výpis z protokolu
Teploty jsou v pořádku.
Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 29-06-2010 v 14:22
nestacil by postnout vypis z C:\Windows\Minidump?
IMHO jsou zde uzivatele kteri s toho umeji vycist v cem je problem![]()
No pročítal jsem net a na multiplayer jsem tam totiž narazil. Hra asi nebude originál COTady se warez neřeší
ale přečti si toto
Já mám tu samou zprávu, když přetaktuju CPU