Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Prosím o pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Zamrzá mi pc při hraní her a píše hlášku :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC_0032.JPG 
Zobrazení: 135 
Velikost: 2.57 MB 
ID: 17409  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Napiš jakou máš sestavu, teploty komponentů, při jakých hrách (pouze při hrách?) ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    ASUS P7P55D-E Deluxe
    INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2.66GHz (95W)
    ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2
    A-DATA X-Series 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9
    Sapphire ATI Radeon HD 5870 (925MHz)
    Zdroj 800W
    KINGSTON SSDNow V Series 64GB


    Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách. Teplotu komponentů nevím.
    Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 28-06-2010 v 21:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Přesný model zdroje? (opsat ze štítku nebo štítek rovnou vyfotit, pokud je možnost čitelně).

    Teploty zjistíš například pomocí HWMonitoru, ale pokud ti to spadne při hře, tak v zátěži asi moc teploty nezjistíme (jedině přes nějaký test, pokud taky nespadne).

    Ještě sem dej screeny ze záložek Memory a SPD (vyber slot, kde je RAMka) z programu CPU-Z
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Asi XILENCE power 800W Rev.3...ale ruku do ohně za to teď nedam. Ještě jsem pouštěl 3Dmark Vantage a nikdy to nepadlo. Screeny dodam jen co budu doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    v jakejch hrách to padá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    v jakejch hrách to padá?
    Citace Původně odesláno od zelenac22 Zobrazit příspěvek
    Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách
    Bylo by možná dobrý zkusit to i ve více hrách, pokud je možnost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Vygooglil jsem ,ze stop 0x101 znaci pravdepodobne problemy s procesorem. Zkus v BIOSu vypnout turbo mode (pokud ho tento procesor ma) a v pripade pretaktovani vse nastavit na puvodni hodnoty.

    Co se tyce teplot, tak idelani bude asi OCCT a pustit jak test CPU ,tak i GPU na cca 10-20 minut kazdy. Vylezou z toho grafy, ktery sem muzes poslat (primo na forum, ne na free servery).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    výpis z protokolu
    Teploty jsou v pořádku.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: myerror.jpg 
Zobrazení: 107 
Velikost: 393.7 KB 
ID: 17434   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: z-cpu_memory.png 
Zobrazení: 104 
Velikost: 133.0 KB 
ID: 17435   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: z-cpu_SPD.jpg 
Zobrazení: 109 
Velikost: 82.0 KB 
ID: 17436  
    Naposledy upraveno uživatelem zelenac22: 29-06-2010 v 14:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od zelenac22 Zobrazit příspěvek
    Teploty jsou v pořádku.
    V čem jsi je měřil. Provedl jsi zátěžový test např. OCCT. Jo a ty teploty napiš. Nevím co je podle tebe V POŘÁDKU

    nehraješ náhodou multiplayer ?
    Naposledy upraveno uživatelem athens: 29-06-2010 v 15:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    nestacil by postnout vypis z C:\Windows\Minidump?

    IMHO jsou zde uzivatele kteri s toho umeji vycist v cem je problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    V čem jsi je měřil. Provedl jsi zátěžový test např. OCCT. Jo a ty teploty napiš. Nevím co je podle tebe V POŘÁDKU

    nehraješ náhodou multiplayer ?
    v teplotách to neni a padá to jen v multiplayeru omlouvám se že jsem to opoměl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od zelenac22 Zobrazit příspěvek
    v teplotách to neni a padá to jen v multiplayeru omlouvám se že jsem to opoměl
    No pročítal jsem net a na multiplayer jsem tam totiž narazil. Hra asi nebude originál CO Tady se warez neřeší
    ale přečti si toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    No pročítal jsem net a na multiplayer jsem tam totiž narazil. Hra asi nebude originál CO Tady se warez neřeší
    ale přečti si toto
    Mám obě ty hry na originálkách!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    Já mám tu samou zprávu, když přetaktuju CPU
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosim pomoc!!!!
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2011, 20:35
  2. Socket 775: Prosim pomoc
    Od Master414 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 20:51
  3. Ovladače: Prosím pomoc
    Od pepina29 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 13:20
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 21:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 17:54