Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Grafika do PC HP COMPAQ Presario

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    10

    Dobrý den,

    potřeboval bych poradit s výběrem grafické karty do PC HP COMPAQ Presario CQ 5210 . V současném hadwaru se bohužel již neorinetuji a byl bych moc rád, kdyby můj bratr mohl na počítači díky nové kartě hrát novější hry. Samozřejmě tím nemyslím hry nejnovější, jako Dragonage atd., jelikož počítač není zas tak rychlý.

    Za případnou odpověď velice děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    těch compaqů CQ5210 se dělalo 9 typů který přesně máš (nebo napiš konfiguraci)

    jinak doplň kolik by ta grafika měla stát
    a jakej zdroj je v tom pc (otevřít pc a na zdroji je samolepka)
    a pak taky jestli má ten PC pcie slot (občas se do takových pc neosazujou)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    těch compaqů CQ5210 se dělalo 9 typů který přesně máš (nebo napiš konfiguraci)

    jinak doplň kolik by ta grafika měla stát
    a jakej zdroj je v tom pc (otevřít pc a na zdroji je samolepka)
    a pak taky jestli má ten PC pcie slot (občas se do takových pc neosazujou)
    ok, sorry.

    Takže má to procesor AII X2 215 a 3 GB ramku, integrovanou grafiku na základní desce N6150 SE 256MB, disk 320GB 7.2k, WIN 7 . Grafika kolem 2 tisíc, možno 2,5 tis.PCIE slot to má x2.

    Zdroj: output 300V , model No.Ps-5301-08HS.

    Stačí tyto informace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    jo stačí

    vybíral bych mezi hd5670 a hd5750(už trochu přes limit je teď nějak draho)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No jestli to má jen PCI EX 2x tak může na grafiku zapomenout..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    pravdepodobne ma neco podobneho http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs...t-xx-xx-/chev/

    ma tam byt slot pci-e x16,otazka je jestli je low-profile nebo normalni
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Baterie, compaq presario...
    Od jeninicicek v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-11-2012, 10:03
  2. DDR2: Ram pro hp compaq presario v6000
    Od Strongmann v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 01:29
  3. Compaq Presario CQ71-115EF
    Od R4ptor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 10:12
  4. HP Compaq Presario C790EC - ano ci ne?
    Od Juvenalis v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-08-2008, 21:17
  5. compaq presario
    Od daaneastman v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 04:49