Laboratoř 26.03.2007: Number Nine Revolution 3D
Jednalo se o grafickou kartu Number Nine Revolution 3D (AGP, WRAM).
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
pLc, paja666, cool.user, r34ktor, speedsnail, VlasTik., jirka037
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
pLc, paja666, cool.user, r34ktor, speedsnail, VlasTik., jirka037
Jak to bylo dneska s načasováním? V 16:10 jsem ji nikde nenašel a ještě ve 20:40 se mi ji podařilo otevřít.
[QUOTE=a8nr]Jak to bylo dneska s načasováním? V 16:10 jsem ji nikde nenašel a ještě ve 20:40 se mi ji podařilo otevřít.[/QUOTE]
Hádanka byla dostupná od 16.30 do 21.00. Dříve jsem se k tomu nedostal, čili jsem dobu prezentace o 30 minut posunul.
Hádanka byla dostupná od 16.30 do 21.00. Dříve jsem se k tomu nedostal, čili jsem dobu prezentace o 30 minut posunul.
[QUOTE=Karel Polívka]Hádanka byla dostupná od 16.30 do 21.00. Dříve jsem se k tomu nedostal, čili jsem dobu prezentace o 30 minut posunul.[/QUOTE]
Bylo to někde uvedeno? Já hledal ještě půl hodiny po limitu. Ale stejně jsem nenašel.
Bylo to někde uvedeno? Já hledal ještě půl hodiny po limitu. Ale stejně jsem nenašel.
[QUOTE=a8nr]Bylo to někde uvedeno? Já hledal ještě půl hodiny po limitu. Ale stejně jsem nenašel.[/QUOTE]
Nebylo. Posunuté ukončení o 30 minut stejně nemohlo nikomu vadit - spíše posunutý začátek a s tím už jsem nemohl nic dělat, pakliže k tomu už došlo (jelikož jsem nepředpokládal, že se k tomu včas nedostanu - kdybych to předpokládal, hádanku bych nastavil dříve a k posunutí termínu by nedošlo).
Nebylo. Posunuté ukončení o 30 minut stejně nemohlo nikomu vadit - spíše posunutý začátek a s tím už jsem nemohl nic dělat, pakliže k tomu už došlo (jelikož jsem nepředpokládal, že se k tomu včas nedostanu - kdybych to předpokládal, hádanku bych nastavil dříve a k posunutí termínu by nedošlo).
Chci ještě upozornit: stále vidím text:
[quote]Uživateli tgfh!
Touto formou bychom Vás rádi informovali o tom, že je v Laboratoři SHW právě aktuální nová hádanka. Pokud na ni chcete nahlédnout a případně se zúčastnit, klikněte na odkaz "Laboratoř SHW" v horní šedé liště.[/quote]
KP ho asi zapomněl stáhnout ;)
Jinak tato hádanka byla pro mě nad mé síly :)
[quote]Uživateli tgfh!
Touto formou bychom Vás rádi informovali o tom, že je v Laboratoři SHW právě aktuální nová hádanka. Pokud na ni chcete nahlédnout a případně se zúčastnit, klikněte na odkaz "Laboratoř SHW" v horní šedé liště.[/quote]
KP ho asi zapomněl stáhnout ;)
Jinak tato hádanka byla pro mě nad mé síly :)
včerejší hádanka byla teda opravdu kus. Sice tam byl nápis webu ze kterého to je, ale já ji našel díky tomu nezvyklému IBM RAMDACu. Těch čipů co jej používaly moc nebylo pár S3 nějaká ATI a number nine ;-) ale ten symbol na graf. čipu mi vůbec nic něřekl i když to tam bylo!
Me se zdalo podezrely ze je tam nechanej link na yjfy.com, tam sem to ale vubec nenasel, ani pres Google - takze nic :(. Jinak ty yjfy stranky sou teda super :D.
http://www.yjfy.com/Museum/video/Number_Nine.htm
skoda ze sem nemel cas to tam hledat :( urcite bych ju nasel :(
skoda ze sem nemel cas to tam hledat :( urcite bych ju nasel :(
Taky myslím. Byl to pořádný oříšek... Chvíli jsem to tam hledal, ale neměl jsem na to moc času na to prokousat se tím vším...
Zaujímavé, moja odpoveď bola Revolution 3D Warm 4M AGP ( http://www.yjfy.com/images/oldhard/video/Revolution_3D_WARM_4MB_AGP.jpg ). Nebol som dosť presný, pán šéfredaktor?
[QUOTE=robky]Zaujímavé, moja odpoveď bola Revolution 3D Warm 4M AGP ( http://www.yjfy.com/images/oldhard/video/Revolution_3D_WARM_4MB_AGP.jpg ). Nebol som dosť presný, pán šéfredaktor?[/QUOTE]
Otázka zněla: "O jakou grafickou kartu se jedná? (je třeba napsat výrobce a modelové značení)"
Vaše odpověď byla: "Revolution_3D_WARM_4MB_AGP" - výrobce jste tedy neuvedl.
Otázka zněla: "O jakou grafickou kartu se jedná? (je třeba napsat výrobce a modelové značení)"
Vaše odpověď byla: "Revolution_3D_WARM_4MB_AGP" - výrobce jste tedy neuvedl.