Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: nejde zvuk

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od Frey Zobrazit příspěvek
    Googlu odkazuje sem
    http://translate.google.com/translat...%3Den%26sa%3DN
    a sem
    http://translate.google.com/translat...%3Den%26sa%3DN
    Oba odkazuji na desku MSI P45 Neo http://eu.msi.com/index.php?func=pro...=&prod_no=1482
    Strojovy preklad googlu neni uplne idealni, ale zda se, ze resi podobny problem se zvukem.
    Tak složitě a ještě špatně Jedná se o základní desku MSI P45T-C51, kde jsi přišel na P45 Neo ... vždyť i píše, že má základní desku MSI P45T-C51

    Odinstaluj veškeré staré ovladače ke zvukové kartě, v nouzovém režimu odeber zbytky ovladačů pomocí Driver Sweeperu a poté nainstaluj ze stránek výrobce nové ovladače (Realtek High Definition Audio Driver)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Tak složitě a ještě špatně Jedná se o základní desku MSI P45T-C51, kde jsi přišel na P45 Neo ... vždyť i píše, že má základní desku MSI P45T-C51
    Zacal jsem jeste pred tim nez hudson161 postnul odpoved s presnym typem takze asi tak pred hodinou ... proto ten edit .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    oki jdu na to, jak se ještě dostanu do nouzového režimu a zapnu tam ten program?

    a ještě, potom ty ovladače mám nainstalovat taky v tom nouzovém režimu nebo poté, co se zbavím těch zbytků mám restartovat do normálhí režimu?
    Naposledy upraveno uživatelem hudson161: 13-07-2010 v 20:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Do nouzového režimu se dostaneš tak, že při postu budeš tisknout F8, než-li Ti vyskočí nabídka, kde vybereš možnost startu v nouzovém režimu. Program spustíš klasicky, jako když normálně pracuješ ve Windows. Nové ovladače instaluj až po restartu a normálním najetí Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    tak jsem to tak všechno udělal a pořád stejné :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od hudson161 Zobrazit příspěvek
    tak jsem to tak všechno udělal a pořád stejné :-(
    Když jsi odinstaloval ovladače zvuk. karty a restartoval počítač, vyskočila bublina s informací o nalezení nového hardwaru ? Máš ikonku reproduktoru vedle hodin ?



    Máš v BIOSu nastavenu položku HD Audio Controller na Enable (sekce Integrated Peripherals) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    když jsem odinstaloval ovladače tak mi žádnej novej hardware nenaskočil a tu ikonku tam mám potom co jsem nainstaloval potom ty nový ovladače, to v tom biosu to nevím, jak se tam přesně dostanu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od hudson161 Zobrazit příspěvek
    když jsem odinstaloval ovladače tak mi žádnej novej hardware nenaskočil a tu ikonku tam mám potom co jsem nainstaloval potom ty nový ovladače, to v tom biosu to nevím, jak se tam přesně dostanu?
    Při postu tiskni klávesu Del
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    už jsem se kouknul, je tam enable
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Kam zapojuješ reproduktory ? Zapojuješ je do zeleného konektoru ?



    Jsou na 100 % funkční ? Můžeš připojit jiné repro či sluchátka ? Ještě jednou překontroluj, jestli nemáš ztlumen zvuk, vypnuto repro, atd. Jaké máš nastaveno zařízení pro přehrávání ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    mám to v zeleným, zvuk je na max, repráky jsem teď připojoval k notebooku, jsou v pohodě, když kliknu na ovládací panely, zvuk tak pod položkou přehrávání jsou dvě ikony nějaký realtek digital output v zeleným jako že připojeno a je to výchozí zařízení a druhá ikona jsou repráky v červeným, že jsou nepřipojeny, i přesto, že jsou připojeny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    186

    realtek digital output v zeleným jako že připojeno a je to výchozí zařízení
    Tak v tomto bych videl problem. Pokud se nepletu, tak digitalni vystup je smerovan uplne jinam nez na zeleny audio jack. Pokud nepouzivas neco jako sestavu domaciho kina, ktera je schopna pracovat s formaty jako je DTS atp., tak bys mel mit nastavene reproduktory jako vychozi zarizeni.

    Pokus se na reproduktor kliknout pravym tlacitkem a zvol 'nastavit jako vychozi zarizeni'. Pokud je tato volba sediva (nepristupne) je mozne, ze ti take mohl odejit zeleny konektor jack vzadu na desce. Resenim by v takovem pripade bylo zkusit jestli mas zapojene konektory na prednim panelu skrine. Pokud ani to nefunguje, tak pak u starsich ovladacu (AC'97 ... nepamatuji si to oznaceni presne) existovala moznost zmenit nastaveni na '4 reproduktory' misto pouze 'stereo'. Pak bylo nutne take aktivovat modry jack (Line-In) jako vystup pro zadni par reproduktoru. Byla to hned druha zalozka ... 'obecne' a pak 'vlastni' (tam to bylo). Pro tebe by to znamenalo, ze bys mel jen dva reproduktory, ale zapojene jako zadni par v modrem jacku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    tak dneska jsem zapnul, počítač a najednou zvuk funguje, nechápu, ale jsem rád, na ty reproduktory se to nějak nastavilo samo jako výchozí zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    hm tak po dalším vypnutí a zapnutí to zase nejde a ve zvuku je v přehrávání zas výchozí zařízení Realtek digital output a repráky zas tam jsou nezapojený a nejde to změnit, nevíte někdo co s tím? nebo jsem jedinej na světě komu se tohle děje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    spraví to když si zajdu koupit novou zvukovou kartu? poraďte dyžtak jakou, která mi bude fungovat s mojí sestavou...už nemám sílu se v tom dál vrtat, ta zvukovka je prostě na nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde zvuk..?
    Od SkullCandy v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2014, 22:29
  2. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 08:43
  3. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 19:41
  4. Nejde zvuk, pls help čím to ?
    Od Farrly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 22:54
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 20:12