Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: nejde zvuk

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    zapnu počítač a prostě nefunguje zvuk, bedny jsou zapojený a funkční, zkoušel jsem míto nich i sluchátka a taky nešlo takže bednama to nebude, ve windows mám zvuk naplno a nemám nic ztišený ale nejde prostě, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Co třeba uvést hardware, kterého se problém týká (zákl. deska/zvuk. karta) ?

    Máš instalované ovladače zvuk. karty ? Máš správně nastaven zvuk. výstup ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    zvuk normálně fungoval, nijak jsem se v tom nehrabal, šlo všechno v poho, ale dneska jsem zapnul počítač a zvuk byl fuč
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    zapnu počítač a prostě nefunguje zvuk, bedny jsou zapojený a funkční, zkoušel jsem místo nich i sluchátka a taky nešlo takže bednama to nebude, ve windows mám zvuk naplno a nemám nic ztišený ale nejde prostě, zkoušel jsem přeinstalovat kodeky a i instaloval jiný a nic, už mě fakt nic nenapadá, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Takže to, že používáte widle už víme. Co takhle se rozepsat o sestavě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Sloučeno
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    já myslel, že jste mi všechny příspěvky smazali, no to je jedno sestava je windows 7 home premium 32-bit, Intel Core 2 duo E4600 2.40GHz, 2 GB RAM NVDIA GeForce 8600
    gts, zvukovka Realtek, snad je to všechno, zoušel jsem i přeinstalovat windows a zvuk nikde, co jsem koukal tak snad ani počítač neví, že jsou ty bedny zapojený, ale jsou zapojený dobře, tím jsem si jistej, takže přípsěvky typu jestli to mám vůbec zapojený v elektrice si rovnou odpusťte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To tu nepsal snad nikdo, naopak na vyrobce a typ desky se te ptal hned v 2. prispevku - na to jsi samozrejme neodpovedel doted ani v tech dvoj-troj a buhvi kolik jeste prispevcich
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Co máš ve správci zařízení? Dej sem screenshot. Máš tu zvukovku vůbec zapnutou v BIOSu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    a jak zjistím výrobce a název tý desky? a toho správce zařízení najdu kde? ve windows 7 se tolik nevyznám
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od hudson161 Zobrazit příspěvek
    a jak zjistím výrobce a název tý desky? a toho správce zařízení najdu kde? ve windows 7 se tolik nevyznám
    Název základní desky a výrobce zjistíš pomocí programu Everest a správce zařízení spustíš tak, že otevřeš nabídku Start, na položku Počítač klikni pravým myšítkem a vyber možnost Spravovat. Poté v nabídce nalevo vyber Správce zařízení. Položka, kde by měla být vidět nainstalovaná zvuk. karta se jmenuje Ovladače zvuku, videa a her.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    tak ten správce zařízení pod zvukej je Realtek High Devinition, kliknu na to a píšou tam, že toto zařízení pracuje správně a základová deska podle Everestu Id píše "Přehled informací Hodnota
    ID základní desky 64-0100-000001-00101111-081709-Eaglelake$A7519200_A7519IMS V2.2 081709"
    a název základní desky neznámý
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    83

    jo název tý základovky už mám přes jinej program: model je P45T-C51 (MS-7519) a výrobce Micro-star int.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    186

    Googlu odkazuje sem
    http://translate.google.com/translat...%3Den%26sa%3DN

    a sem
    http://translate.google.com/translat...%3Den%26sa%3DN

    Oba odkazuji na desku MSI P45 Neo http://eu.msi.com/index.php?func=pro...=&prod_no=1482

    Strojovy preklad googlu neni uplne idealni, ale zda se, ze resi podobny problem se zvukem.

    EDIT: No nic tak jsem to hledal zbytecne Alespon uz je znam presny typ desky.
    Naposledy upraveno uživatelem Frey: 13-07-2010 v 17:23
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde zvuk..?
    Od SkullCandy v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2014, 21:29
  2. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 07:43
  3. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 18:41
  4. Nejde zvuk, pls help čím to ?
    Od Farrly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 21:54
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 19:12