Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: jak zapojit sluchátka?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    chtěl bych poradit,jak mám docílit toho,abych vsunul konektor sluchátek do předního panelu na skříni do zdířky sluchátka a sluchátka mě opravdu hráli????
    Mám manuál na základní desku,ale o zapojení předního panelu s audio výstupy na základní desku tam není nic,pouze zapojení tlačítka power,reset a led diod.
    Tyto drátky ze skříně mě zbyly a nevím,kam je mám na základní desku píchnout..

    jinak základní deska,skříň a zvukavka jsou zde...



    PROSÍM, PORAĎTE MI NĚKDO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Na ty zvukovce nevidim zadny konektor pro zapojeni front panelu - tohle hrat nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Souhlas. Jediné řešení se nabízí toto:

    , ale to by se Vám asi nelíbilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Napad by byl. Ale, prvne nevidim duvod v pouzivani jine zvukovky, kdyz ma deska integrovanou.
    A za druhe pokud bys tedy uvazoval o zapnuti integrovane, tak to samozrejme jde. V manualu strana 1-27. Konektory sou vlevo dole v rohu.

    Pripadne jde jet i na obe zvukovky. Tj ze do beden by to slo zezadu z pripojeny zvukovky a do sluchatek ze predu z integrovany. Ale musel by sis pohrat s nastavenim ve winu. Pripadne kdybys chtel poslouchat ze sluchatek, tak bys jen zapnul jako primarni zvukovku integrovanou.
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 06-07-2010 v 18:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od mychaylow Zobrazit příspěvek
    chtěl bych poradit,jak mám docílit toho,abych vsunul konektor sluchátek do předního panelu na skříni do zdířky sluchátka a sluchátka mě opravdu hráli????
    Mám manuál na základní desku,ale o zapojení předního panelu s audio výstupy na základní desku tam není nic,pouze zapojení tlačítka power,reset a led diod.
    Tyto drátky ze skříně mě zbyly a nevím,kam je mám na základní desku píchnout..

    jinak základní deska,skříň a zvukavka jsou zde...



    PROSÍM, PORAĎTE MI NĚKDO
    takže mám tu zvukovku vypárat a jet na integrovanou?Kvalita je stejná,když mám bedny 5.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Muj nazor je ten, ze pokud nemas bedny aspon za 10 litru a nedelas do hudby, tak je to uplne jedno jestli jedes na integrovanou nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Napad by byl. Ale, prvne nevidim duvod v pouzivani jine zvukovky, kdyz ma deska integrovanou.
    A za druhe pokud bys tedy uvazoval o zapnuti integrovane, tak to samozrejme jde. V manualu strana 1-27. Konektory sou vlevo dole v rohu.

    Pripadne jde jet i na obe zvukovky. Tj ze do beden by to slo zezadu z pripojeny zvukovky a do sluchatek ze predu z integrovany. Ale musel by sis pohrat s nastavenim ve winu. Pripadne kdybys chtel poslouchat ze sluchatek, tak bys jen zapnul jako primarni zvukovku integrovanou.
    ve kterým manualu myslíš?V tom mém,od základní desky tyhle přebívající drátky nevim kam zapojit.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Muj nazor je ten, ze pokud nemas bedny aspon za 10 litru a nedelas do hudby, tak je to uplne jedno jestli jedes na integrovanou nebo ne.
    dobře,souhlasím,ale přesto,ty drátky z tý skříně nemám podle manuálu od desky kam zapojit.....fakt nevim kam....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Muj nazor je ten, ze pokud nemas bedny aspon za 10 litru a nedelas do hudby, tak je to uplne jedno jestli jedes na integrovanou nebo ne.
    Tak v tomto bych s Váma nesouhlasil viz: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f...7181&p=5496666

    Cituji: Koupil jsem si po 6 letech nové PC s deskou ASUS P5QL s integrovaným audiem VIA VT1708S 8-channel High-Definition Audio Codec :-) Výsledek a kvalita zvuku ? KATASTROFA. Můj starý Sound Blaster Live! byl o třídu lepší, ne li o „celou vysokou školu“. Měl jsem za to, že současné integrované zvukové chipsety na tom budou podstatně lépe.

    Zvuk VIA VT1708S je prostě takový neslaný, nemastný, nemá dynamiku, podání basů i výšek je mizerné, celé to zní tak nějak mizerně a uměle, nevýrazně. Toto mě opravdu zklamalo... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    sluchátka můžeš připojit ke konektorům na desce označených AAFP (který je jaký je v manuálu)

    jinak by měla fungovat i kombinace integrovaný a další zvukovky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    sluchátka můžeš připojit ke konektorům na desce označených AAFP (který je jaký je v manuálu)

    jinak by měla fungovat i kombinace integrovaný a další zvukovky
    tak ty AAFP porty vidím,ale nevím,jak a kterej ztěch přebívajících drátků na fotce tam mám a jak zastrčit.....omlouvám se,dneska mě to nějak nepálí....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Takhle...

    Je to napsany na konektorech, proste das k sobe stejnej popisek. Kdyz se treba spletes, nic se nestane, akorat to proste nebude hrat. Nekdy jsou konektory znaceny jinak nez piny na desce, tak si s tim musi clovek pohrat. Rekl bych ze v tomto pripade je to jasne.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 375 
Velikost: 12.2 KB 
ID: 17610  
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 06-07-2010 v 19:14
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Takhle...

    Je to napsany na konektorech, proste das k sobe stejnej popisek. Kdyz se treba spletes, nic se nestane, akorat to proste nebude hrat. Nekdy jsou konektory znaceny jinak nez piny na desce, tak si s tim musi clovek pohrat. Rekl bych ze v tomto pripade je to jasne.
    tak jsem to tak zapojil,ale zřejmě to mám ještě rozjebané v biosu a tamjsemúplně levej
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    V biosu si front panel nastav na AC97
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    A ešte by nebolo od veci integrovanú zvukovku v biose povoliť ....alebo aspoň pre istotu skontrolovať, či nie je zakázaná

    Malo by to byť v menu Advanced - Onboard devices configuration:
    onboard HD audio - enabled
    front panel type - AC97
    Naposledy upraveno uživatelem robky: 06-07-2010 v 22:34
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zapojit Wi-fi
    Od Benbow v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2012, 09:19
  2. Radeony: ako zapojit kartu?....
    Od kamikadzejj v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-02-2010, 22:39
  3. DDR2: jak zapojit RAM?
    Od Jerry1402 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-02-2010, 12:58
  4. Ventilátory: kde zapojit ventilatory?
    Od karo1 v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 16:49
  5. Jak zapojit 5ch?
    Od ManPlus v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2006, 17:48