Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Co je asinshelp?

Rek61 (6)|6.7.2010 19:37
Windows oznamuje, že zařízení "ASInsHelp" nepracuje správně.
Co tato hláška pro mě znamená a jak mám přinutit asinshelp pracovat správně? A také by mě zajímalo co to vlastně je.
Dík.
StD (1963)|6.7.2010 19:42
Tak především, strejda Google po zadání jména té DLLknihovny vyplivne spoustu dohadů na toto téma se společným jmenovatelem ASUS, cca 5 let starých...
Jinak na chybové hlášky též:
http://www.microsoft.com/technet/support/ee/ee_basic.aspx
StD (1963)|6.7.2010 19:48
Hned v prvním nalezeném máš vysvětlení (post #5):
[quote]I searched Google for ASInsHelp found this link to another forum discussion about this and found one reply:

Quote:
ASInsHelp is the Ai Booster that Asus provides. Just install the Ai Booster software to the default location and it should be fine. It's a poorly written install that only works when installed where Asus says to.
Searching Google for "Ai Booster" finds a lot of links that may help. Looks like this is a common problem with Ai Booster. If I understand what I saw in a brief scan, it's supposed to make overclocking easier. It may be that the best solution is to uninstall it. If you want to use it, later, look for a newer version than the one you have, either from Asus or elsewhere.

To uninstall Ai Booster, go to Control Panel / Add/Remove Programs, look for Ai Booster, and, if you find it, uninstall it.[/quote]
Rek61 (6)|6.7.2010 20:03
[quote=StD;386868]Hned v prvním nalezeném máš vysvětlení (post #5):[/quote]

No ono je to naprosto srozumitelné, ale ne pro mě, protože tento cizí jazyk naprosto neovládám. Prosím pokud je to možné, tak mě poraďte v češtině.
Děkuji.
robky (3195)|6.7.2010 20:11
Pravdepodobne používaš niektorý z programov k základnej doske Asus - AIsuite, AIBooster, PC probe a podobne ....

Riešením by mohlo byť odinštalovanie resp. opravná inštalácia (alebo kontrola a stiahnutie novšej verzie na stránke výrobcu) niektorého z týchto programov - podľa toho, ktorý máš nainštalovaný
StD (1963)|6.7.2010 20:19
[quote=Rek61;386873]No ono je to naprosto srozumitelné, ale ne pro mě, protože tento cizí jazyk naprosto neovládám. Prosím pokud je to možné, tak mě poraďte v češtině.
Děkuji.[/quote]
Tak si nech překladačem přeložit alespoň tuto základní větu:

"To uninstall Ai Booster, go to Control Panel / Add/Remove Programs, look for Ai Booster, and, if you find it, uninstall it."